Gommer & Berends LMC Dealer

Verhuur van Caravans en Campers

 

Gommers & Berends is de LMC dealer Uelsen tot Nordhorn (Grafschaft Bentheim) en uiteraard voor Nederland voor de plaatsen in de grensstreek. Op betrekkelijk korte afstand voor mensen uit Overijssel, Gelderland en Drenthe.

De Dealer heeft vele modellen, zowel gebruikt als nieuw en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk, met goede inuilprijzen.

 

   

      

Ook is er een shop waar de nodige artikelen staan zoals TV’s, Schotels, accesoires, caravan en camper onderdelen.

De dealer is zeer bekwaam en heeft voor iedereen een goed woord. Samen doen Andreas Gommer en Sonja Berends het dealerschap. Andreas doet de werkplaats en het technische gedeelte en Sonja doet de administratie en de shop. Verkoop doen ze samen, dus u kunt altijd een van de 2 aanspreken en zij staan u altijd voor u klaar, onder het genot van een heerlijk bak koffie of thee. Ook gas kan men bij hen kopen of inwisselen.

 

Het bedrijf ligt net buiten Uelsen en heeft een schitterende lokatie. Van verre kunt u het bedrijf al herkennen aan de vlaggen en de blauwe schuur.

 

    

    

Uiteraard bent u er van harte welkom of u nu uit Duitsland of Nederland komt. Ook als u een caravan of camper bij ons koopt kan het op Nederlands kenteken worden gezet, uiteraard ruilen we uw oude caravan graag in.

Onderhoud en repararatie worden ook vakkundig gedaan bij zowel caravans als campers. Voor verhuur van caravans en campers is men bij ons op het juiste adres.

 

 

    

We hopen u binnenkort in onze zaak te mogen begroeten, u bent welkom om onze zaak te gaan verkennen en onder het genot van een kop koffie kunnen we veel met u bespreken.

 

Kljk hier voor de beurs die deze dealer heeft in maart KLIK hier.

 

Caravan center Gommer & Berends

An der Reithalle 3
49843  Uelsen
Tel.: +495942-9229802
Fax: +495942-9229800

Email:  KLIK hier.
Website: KLIK hier.

Dealer: Andreas Gommer
            Sonja Berends.