SMART-Trailer

Waarom de SMART-Trailer?
Gaat u graag op reis met de caravan? Dan weet u als geen ander dat er veel bij komt kijken om veilig en comfortabel op uw bestemming aan te komen. Het SMART-Trailer systeem verhoogt de rijveiligheid en draagt daardoor bij aan een prettige en ontspannen reis.

Hoe werkt de SMART-Trailer?
De E-Connect is de basis van het SMART-Trailer systeem en wordt in uw caravan geïnstalleerd. Met de SMART-Trailer app koppelt u uw smartphone aan de caravan. Via de app kunt u zowel tijdens de reis als bij aankomst de status van uw caravan gemakkelijk aflezen en heeft u alle informatie bij de hand.

Wat is de SMART-Trailer?
De SMART-Trailer bestaat uit verschillende modules met elk een apart doel. De modules zijn met elkaar te combineren, zo kunt u zelf kiezen welke modules het beste bij uw situatie passen. Heeft u behoefte aan nieuwe informatie over uw caravan? Dan is dit mogelijk door het systeem uit te breiden met nieuwe modules. Zo kunt u bijvoorbeeld met de E-Level op elk moment aflezen of uw caravan waterpas staat. Met de E-Pressure bent u altijd op de hoogte van de bandenspanning van uw caravan. Andere modules die in de toekomst beschikbaar komen zijn onder andere de kogeldruk, track-en-tracemodule en de thermometer. Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende SMART-Trailer modules. 

Geïnteresseerd?

Wilt u voortaan veiliger en comfortabeler op vakantie en altijd weten wat de status van uw caravan is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Heeft u ideeën over andere slimme toepassingen voor het SMART-Trailer systeem? Dan horen wij dat graag! U kunt ons ook volgen op Facebook of Linkedin.

Für Deutsch druck hier.