Thule Omnistor 6200 Luifel
De universele dakluifel

 

 

 

 

 

Maximale flexibiliteit:


Deze manuele Thule Omnistor 6200 dakluifel wordt ondersteund door een breed assortiment aan adapters zodat deze op allerlei voertuigen, vooral op kampeerwagens, gemonteerd kan worden.

 

 

Minder gewicht:


De Thule Omnistor 6200 is 20 % lichter dan zijn voorganger en dit zonder te moeten inboeten aan veiligheid en kwaliteit. De hoek van de luifel kan eenvoudig worden ingesteld zodat de luifel geopend en gesloten kan worden, ook als de schuifdeur van uw voertuig openstaat.

 

 

 

 

Slimme ideeën:


Onze ontwerpers hebben ruimte gecreëerd voor de Thule LED verlichting, zodat uw voertuig, ook als uw luifel is gesloten, aan de buitenkant verlicht kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aantrekkelijk design:

 

 

 

Deze universele dakluifel is beschikbaar in verschillende lengtes vanaf 2.60 m tot 4.50 m en heeft een uitval vanaf 2.00 m tot maximaal 2.50 m om u voldoende schaduw en beschutting te bieden. De gewichten variëren van 19.60 kg voor de kleinste luifel tot 31.40 kg voor de grootste. De luifel is verkrijgbaar in drie verschillende cassette uitvoeringen: geanodiseerd, wit of antraciet zodat deze perfect aansluiten bij de kleur van uw voertuig. Daarenboven heeft u nog de keuze uit meerdere kleuren voor uw luifeldoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessoires


Thule biedt een uitgebreid assortiment aan accessoires naargelang uw levensstijl. De Thule Smart Panels zijn bijvoorbeeld de ideale oplossing om privacy te creëren en bieden daarnaast bescherming tegen zon, regen en wind. Vergroot je leefruimte met behulp van een Thule tent. Luifellengtes vanaf 4.00 m zijn standaard voorzien van een supplementaire spanstang om het luifeldoek strakker op te spannen en meer stabiliteit te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie, ga naar www.thule.com