Caravanspiegels

Voor het rijden met een caravan is goed zicht erg belangrijk. De buitenspiegels van de auto voldoen vaak niet als de caravan breder is dan de auto. De caravanspiegels van REPUSEL zorgen al 30 jaar voor een beter zicht naar achter en zijn aangepast aan de hedendaagse automodellen. De ALUFOR en LUXMAX spiegels worden gemonteerd op de bestaande buitenspiegels van de auto. Lopen de buitenspiegels schuin af? Is de buitenspiegels zeer groot of tapstoe? Is de caravan breder dan normaal? REPUSEL heeft altijd een caravanspiegel die past!

Vlak of bol glas?

Caravanspiegels van REPUSEL zijn verkrijgbaar met vlakke of bolle spiegels. Vlakke spiegels geven een realistisch beeld zonder vertekening. Bolle spiegels zorgen voor een breder beeld en kleinere dode hoek, maar het lastiger om de snelheid en afstand van het verkeer in te schatten. Dit vereist iets meer gewenning.

Meer informatie? 

Ga naar de website

www.repuselmirror.com

 

 

CARAWARN

Beveiligingsproducten voor caravans en campers.|
www.carawarn.com
Carawarn produceert een inbraak preventie-systeem om u veilig te laten slapen.
Dit systeem is ontwikkeld in samen werking met de Duitse politie, die vele inbraak rapporten heeft bestudeert en daaruit geconcludeerd heeft dat 95% van de inbraken in caravans en campers gebeurd via de deur.
Ons systeem zorgt ervoor dat een potentiele inbreker al wordt afgeschrikt voordat hij de caravan binnengaat.
Het is een ingenieus simpel systeem en werkt als volgt.
U bouwt bij de deur een bewegingssensor en een sterke led flitslamp in en het alarm kastje wordt vlak bij u slaapplek gemonteerd.
Stroom voor het systeem haalt u gewoon uit uw 12 volt stroom uit de caravan.
Het werkt als volgt.
Als u gaat slapen schakeld u het systeem in.
Als een potentiële inbreker voor de deur gaat staan, gaat na 3 seconden de led lamp flitsen, de inbreker schrikt!
7 seconden hierna gaat bij uw slaaapplek het alarm af.
U wordt wakker maakt daardoor lawaai en gaat bewegen, de inbreker gaat er dan vandoor want deze wil niet opgemerkt worden.
U leest, het is een simpel effectief systeem, om inbrekers af te schrikken en voor u een veilige nachtrust.

Info KLIK hier.