Flexibele Fietsen gemaakt met de
AGOGS Silver Go

 

 

De SilverGo is een van de meest geavanceerde E-Vouwfietsen op de markt, met een programmeerbare besturing, krachtige lithium-ion batterij met het oplaad-management systeem en lichtgewicht aluminium frame.

In 10

seconden te ontvouwen en kan men gaan rijden tot 70 km afstand met hulpaandrijving. De vouwfiets voor in de stad of voor de ontdekkingsreizigers, Pendelaars, op de fiets winkelend en als men een fietstocht wil maken, de fiets heeft 20″ wielen en een krachtige lithium-ion batterij.
Dit maakt, sinds 2008 de onbetwiste bestseller op het  gebied van E-Vouwfiets. De geavanceerde functies, zoals de grote, blauwe backlite display met beschermende functie PIN inreisvisum en 5 verschillende rijprogramma’s om uit te kiezen. Een USB-oplaadkabel-aansluiting bevindt zich op het stuur. Geniet van de vrijheid van de mogelijkheid om uw fiets altijd mee te nemen, ook om steile hellingen te overwinnen. Vraag ons met betrekking tot accessoires zoals draagtas, afsluitbaar vak, waterdichte zakken.

 

 

 

Lange afstanden fietsen? Uw moderne Cross E- wiel is er, Probeer het!

 

 

Tracer Trek – een raket op de berg en op de tour.
Met de nieuwe Cross / Trekking E-Wiel Agogs Tracer U hoeft niet langer te wachten om op een lange reis te gaan of de bergen in.
Door het lage gewicht en het grote wiel, 10 versnellingen kan  men lange afstanden in een korte tijd overbruggen.
Vergeleken Test 2015. Independent ExtraEnergy instelling AGOGS Tracer was in de categorie City Comfort Pedelec de testwinnaar.
Het was als “zeer goed” betiteld en uitstekend om de veelzijdigheid.

 

 

 

 

 

Deze comfortabele fiets met lage instap is ideaal voor dagelijkse rijders en sters evenals voor lange tochten over de wegen.

 

De nieuwe AGOGS Cityliner Easy is een robuuste e-bike met 26-inch wielen, 7 versnellingen Shimano ACERA circuit en een lage instap. Het is de ideale stad e-bike met een laadvermogen van maximaal 125 kg en een zeer efficiënte SWXH motor met een vermogen van max. 500W. Dankzij de unieke eenvoudige “knop” –
De bediening is bij ons zeer populair als een van de meest verkochte en voor de E-Bike verhuur bedrijven.

 

 

 

 

 

 

Dit stijlvolle MTB E-Bike met de high-performance midden motor.

 

Leverenbaar vanaf april 2016
Wij accepteren Bestellingen van te voren.
Deze Mountainbike is de ultieme mountainbike waar men zowel bergen als zandpaden kan nemen zonder dat het te erg inspannend is vanwege de E-Bike motor. Deze fiets is geschikt voor ieder die graag door de bossen en de bergen in wil.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website. Hierop staan alle modellen en prijzen.

 

 

 

 

Kummerer Industrievertretung

Winkelsweg 7,
47802 Krefeld,
Tel. 0 2151 – 621 70 68


Email: KLIK  hier.

Website: KLIK hier.

 

We hebben de vouwfietsen getest rapport lezen klik hier.

Voor het voordeel tegenover de vouwfietsen uit Nederland  KLIK  hier.