Weller insektenschutz

Weller is de naam voor hordeuren ramen deuren en glas. Deze firma heeft het bedrijf in Duitsland in de buurt van Beverungen. In Marien Munster.

Ook voor caravans heeft deze firma de juiste op maat gemaakte hordeuren, men geeft de lengte en de breedt op en de deur wordt precies op maat geleverd zodat men het er zo in kan bouwen. Bij caravans is dit een klein kunstje, alleen bij een fendt vraagt het zeer veel bewerking. men moet wat uit de opstap halen om de hordeur daarna precies te laten passen. Ook levert Weller aan Nederland, Wie dus zo’n hordeur in de caravan wil kan contact met de Caravanclub Nederland opnemen of met de firma Weller.

Weller levert u ook kozijnen zowel hout als kunststof, ook de ramen kunnen geleverd en monteert worden. Voor hordeuren bij uw huisdeuren kan men ook de maat opgeven en worden de hordeuren geleverd zoals u dat wenst. de hordeuren zijn van zeer hoge kwaliteit en ook de kleinste ongedierte wordt tegengehouden, dus ‘savond kan men rustig slapen zonder eerst op ongedierte jacht te moeten. Ook voor de ramen in uw huis zijn er horren. Meer weten kijk op de website van Weller en u zult versteld staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Weller Insektenschutz:

Am Anger 23,

37696 Marienmünster

Tel: +49- 05276 986444

Website: http://weller-insektenschutz.de/

Email: info@weller-insektenschutz.de

 

Wilt u info via de club dan KLIK hier.