Kamp Viaggio

Kamp Viaggio ligt in het gebied Berane, Montenegro. Van hieruit kan men verschillende tochten ondernemen naar de grensgebiedenen de bergen.
De camping is een camping gemaakt rondom het zwembad en hotel resp toiletten. De plaatsen zijn verlicht en men kan er goed vertoeven daar de paden verhard zijn en alles is zeer schoon en netjes. Men kan de auto op de parkeerplaatsen zetten dat aanwezig is. Alles is nog vrij nieuw en zeer confortabel. Hier kan men zich uitrusten laten verwennen enz.

De camp heeft op verschillende punten watertappunten  met afvoer zodat alles in de buurt van de kampeermiddel is.
De ligging naast de Bistrica rivier (en enkele anderen) dicht bij de stad van Berane maakt deze rivier tot ruime plaats een prima plek voor wandelingen enz. En het platteland rond Auto camp  “Viaggio” biedt gasten allerlei outdoor mogelijkheden: wandelen over de hoogvlaktes en berg trajecten, paragliding vanaf hoge bergtoppen, kanoën en rafting langs verschillende snelle stromende rivieren en ski hellingen zijn slechts enkele van de opties binnen handbereik van dit landelijke toevluchtsoord.

De Lim rivier strand is ook een tiptop picknick gebied waar men dagenlang kan luieren, zwemmen en vissen, en het is slechts acht kilometer van de camping.
Een ander uitzicht is te zien vanuit de Viaggiocamping is het huis van de familie van de Kljajić in Lubnice, op10 kilometer afstand; het huis is fenamonaal uitgedost in traditionele handgemaakte houten meubilair en andere curiosa, en uw huiselijke gastheer en vrouw, Milaan en Maja die biologische honing maken, vlees en honing brandy dat door de bijenkasten van hun bijenboerderij gemaakt worden, alle bezoekers kunnen een glimp van hun oude bergdorp van de levensstijl genieten.

Het park zelf is maagdelijk aangelegd met standplaatsen stand te brengen via een gemanicuurde en niveau van grasgebied; het is een rustige plek op twee kilometer van de stad centrum – ver genoeg voor goede rust en dicht genoeg om gebruik te maken van alle restaurants, ambachtslieden winkels en herbergen rond de oude stad.

Tot de voorzieningen behoren een goed onderhouden sanitaire blok met douches, toiletten en een kleine wasruimte.

Camp Viaggio
Buce bb
84300 Berane Montenegro
Email: viaggio.ba@gmail.com
Tel: +382 67261626
N 42°49’38.0″ 
E 19°51’20.8″