Camping Colin de Rabais

De familiecamping bij uitstek! 

Een prachtig, bijna 10 hectare groot kampeerterrein met veel faciliteiten en iets meer dan 250 kampeerplaatsen van ruim 120m² groot. Naast de traditionele staanplaatsen voor het passagetoerisme, zijn er natuurlijk ook tal van huuraccommodaties zoals luxe stacaravans, bungalows, tenten, groepstenten en safaritenten.

Voor de kinderen is er natuurlijk een uitgebreid animatie- en buitensportprogramma in de schoolvakanties voorzien. Op onze gezellige kampvuurplek kan ook de oudere jeugd zich elke avond supergoed vermaken. Verder beschikt deze familiecamping over een zwembad met peuterbad, een speeltuin en diverse sport- en speelmogelijkheden. Aan de hongerige magen wordt natuurlijk ook gedacht: op onze camping vindt u een restaurant, een frituur en een winkeltje met dagvers brood. 

Er zijn veel dingen uniek aan deze camping: een prachtige omgeving, de ruime plaatsen, een oogverblindend panorama, en vooral een groot arsenaal aan activiteiten. 

Op iedere kampeerplaats heeft u elektriciteitsaansluiting (16A).

Het (gratis) draadloos internet is ook op vrijwel het hele terrein beschikbaar!

 

Lekker ruim 

 

Uw kampeerplaats is tenminste 120 m² groot en biedt voldoende ruimte voor uw caravan of tent, voortent, bijzettentjes en ook de auto kunt u makkelijk kwijt. Op korte afstand van uw kampeerplaats vindt u een watertappunt.

     

 

 

 

Camping Colline de Rabais****
Clos des Horlés 1

6760 Virton
+32(0)63422177
Email: info@collinederabais.be

Website:  KLIK  hier.