FLOREAL KEMPEN

 

Een prachtige camping, gelegen temidden van het Kempens duinenlandschap. Jong en oud kunnen hier genieten van heel wat ontspanningsmogelijkheden. Wat dacht je van een partijtje petanque of tennis ?

 

De kleinsten kunnen op ontdekking in een reuze grote speeltuin. Terwijl jij genietend toekijkt vanaf het terras. Even uitwaaien kun je met een stevige wandeling in één van de nabijgelegen natuurreservaten of bossen.De kleinsten kunnen op ontdekking in een reuze grote speeltuin.

Terwijl jij genietend toekijkt vanaf het terras. Even uitwaaien kun je met een stevige wandeling in één van de nabijgelegen natuurreservaten of bossen.

Een fietstochtje, een bezoekje aan Bobbejaanland of een bezoek aan de gezellige stad Turnhout. 

Je kan ook een weekendje boeken in onze luxe stacaravans voorzien van alle comfort. Of kom eens langs met uw eigen caravan of camper. Onze plaatsen zijn 100 m2 en allemaal voorzien van electriciteit.

Verder vindt u er drie verwarmde sanitaire blokken voorzien van warm en koud water.

Een heerlijke week kamperen winnen op deze prachtige camping Floreal Kempen?  Dat kan door HIER  te klikken. Deze prijs is gewonnen door de fam. Beljaars. Van harte gefeliciteert met uw schitterende prijs en we hopen dat u er veel van mag genieten.

Het verslag van de Fam. Beljaars KLIK hier. 

Verslag van de fam. Kos  KLIK  hier.

Verslag van de fam. Berlie 2014 lezen?   KLIK  hier

      Camping “De Kempen”  

Herentalsesteenweg 64
2460 Lichtaart
Tel. : 014/55.61.20
Fax. : 014/55.10.42

kempen@florealclub.be 

http://www.florealclub.be/