Grave, 11 juli 2014

Op donderdag 3 juli was het dan zover.

We konden vertrekken voor een  week vakantie naar Floreal De Kempen.

Deze reis hadden we gewonnen en na wat heen en weer mailen was het nu dan zover. Het weer was prachtig en rond elf uur gingen we op pad. Aangezien het voor ons maar een kleine 100 km. is waren we er direct na de middag.

 Nadat we ons bij de receptie gemeld hadden konden we op de camping gaan kijken om een plek uit te zoeken. Omdat wij met een camper kwamen hadden we de keuze uit 3 plaatsen. De keuze viel op de plaats tegenover het sportveld.

 

Al snel na aankomst zijn we op de fiets gestapt voor een bezoek aan de VVV in Kasterlee. Voorzien van een knooppunten route kaart zijn we   op weg gegaan voor onze eerste fietstocht. Prima routes, meestal verkeersvrij of verkeersarm.

 

   

 

De camping was erg rustig. Wij hadden het idee dat wij een van de weinigen waren die niet tot de vaste gasten behoorden.

 

 

 

 

 

Helaas begon het zaterdag avond te regenen. Niet fijn als je voor vervoer bent aangewezen op de fiets. Maar gelukkig op zondag morgen nog een wandeling kunnen maken tussen de buien door. Op maandag weer schitterend  fietsweer. Intussen waren we al bij de abdij van Postel en de abdij van Tongerloo geweest.

Maar helaas het goede weer was van korte duur. Maandag avond begon het weer te regenen . Aangezien de regen niet meeris gestopt zijn we op woensdag vanuit een regenachtig België toch maar teruggereden naar een regenachtig Nederland.

Al met al toch een fijne rustige fietsweek gehad, op een prima camping met schoon sanitair en vriendelijk personeel.

 

Peter en Gerrie Berlie