La Roche “Parel van de Ardennen”

 

In  het hart van de Belgische Ardennen combineert Floreal La Roche de charme van een verblijf in het voormalige “Hotel des Bains” met het moderne karakter van een volledig uitgerust appartementen- en studiocomplex en 2 campings.

4**** sterren camping Floreal

 

De 4 **** sterren camping Floreal ligt midden in de Belgische ardennen (op 85 km van Maastricht) in La Roche en Ardenne.

De gezonde buitenlucht van deze camping tovert een blos op uw wangen.

De camping ligt langs de rivier de ourthe, waarin je heerlijk op forel kunt vissen en is tevens het beginpunt van alle buitensport activiteiten, zoals kayak, mountainbike, paint-ball, ab-seilen enz.

De camping heeft 6 super schone toilet gebouwen, wasserette’s, uitgebreide goedkope winkel (goedkoper als in de stad) en een zeer goede taverne waar u heerlijke biertjes en streek gerechten kunt krijgen

Voor de kleintjes is er een enorme speeltuin en animatie programma in juli en augustus. Voor de wat ouderen zijn er diverse sportterreinen en op 500 mtr van de camping bij vakantie centrum floreal een fantastisch zwembad.

Wij nodigen u uit om eens te komen kijken en u zult zien dat het de moeite waard is. De prijzen varieren van € 11 tot € 19 incl 2 personen caravan, tent, camper incl tax en douches. Deze camping is ook zeer geschikt voor Campers met minstens 50 camperplaatsen.

 

  

Een heerlijke week kamperen winnen in de Ardennen?  klik hier. 

 

Verslag van de fam. Nederlof  KLIK  hier.

 

 

Roger van Schaverbeke
Gerant camping floreal 1 en 2
Gerant camping Floreal/Festival Rendeux
Tel 0032(0)84/219467
Fax 0032(0)84/223568
GSM 0478846219
E-mail: roger.vanschaverbeke@florealclub.be
E-mail:camping.laroche@florealclub.be
Website:http://www.florealclub.be

Découvrez et faites découvrir le Floréal de La Roche en Ardenne …
Ontdek, geniet en vertel het verder …