Sinds 2008 hebben wij deze kleine en gemoedelijke camping, gelegen in het gehucht Tonny. Een uitgelezen plek om tot rust te komen, te wandelen, te fietsen en vooral te genieten van een afwisselend natuurrijk landschap met haar typisch Ardense dorpjes en uitgestrekte bossen. De camping wordt omringd door de Ourthe, waarin ’s zomers de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. En voor de visser: er zit forel, vlagzalm en kopvoorn.

 

 

Geniet op ons terras van een Belgisch biertje bij het knapperende haardvuur. In onze gezellige kantine (houten chalet), kunt u een hapje eten, een boek lenen uit de boekenkast of een spelletje spelen. Wat wij u willen bieden? Een fijne en ontspannen tijd.
Daarom organiseren we ook regelmatig een thema-avond, zoals een barbeque, een forel-avond of een paëlla-avond.

Camping Tonny ligt zeer centraal in ‘De Echte Ardennen’ (provincie Luxemburg):

15 km van Bastogne, 10 km van St-Hubert, 25 km van Houffalize, 25 km van La Roche. Dit maakt onze camping ook een ideale basis om uitstapjes in de Ardennen te maken. Terug op de camping geniet u weer van de rust en de natuur in een stukje oorspronkelijke Ardennen.

 

De camping ligt in de gemeente Sainte-Ode, waar maar liefst 268 km wandelroutes zijn uitgezet en goed onderhouden. Dat alles op een paar honderd meter afstand van de bossen.

Ook fietsen behoort tot de mogelijkheden. Omdat we in een glooiend landschap zitten is dit goed te doen. We hebben een aantal mooie fietsroutes beschikbaar die vanaf de camping starten. Een fiets met voldoende versnellingen met derailleur is wel vereist. Voor diegene die er liever met de auto op uit gaan hebben we een aantal mooie toertochten. 

Op de camping zelf hebben we ruime kampeerplaatsen (min. 100 m²) met een natuurlijk karakter. De sanitaire voorzieningen worden door ons goed onderhouden. Huisdieren zijn toegestaan, maar wel aan de lijn.

Buiten het hoogseizoen geven we aantrekkelijke kortingen: Kijkt u maar eens op onze website onder tarieven.

In de buitenseizoenen organiseren wij graag iets voor groepen (verenigingen, families of bijvoorbeeld een caravanclub). In overleg maken we graag met u een leuk programma.

Wij hopen u gauw een keer te mogen verwelkomen!

 

Wilt u een heerlijke week vakantie op deze populaire camping winnen dan kunt u hier KLIKKEN voor de prijsvraag en wie weet wint u de prijs. 

 Het verslag lezen van de fam. Kreugel  KLIK  hier en overtuig u van de mooie camping en de  vriendelijkheid. Verslag 2012.

 

CAMPING TONNY

Simone & Rob Tonny 35
6680 Amberloup
0032-61-688285 
www.campingtonny.be
camping.tonny@skynet.be