Hierbij het verslag van onze week op Camping Aan Veluwe.
Deze week werd ons beschikbaar gesteld door mee te doen aan een prijsvraag bij de Caravanclub Nederland . 

 

       

   

 Algemeen.

Onze boeking voor  camping”Aan Veluwe” is via internet geplaatst waarbij ons  een standplaats werd toebedeeld. Bij onze aankomst op zaterdag was het wel even zoeken omdat er geen bemande receptie was. Het eerste  deel  van de camping is gelegen op een aantal grote open velden . Doorgereden naar de ons toebedeelde standplaats  kwamen we in een  bosrijk gebied met hoge bomen omgeven door struikgewas. In dit bosrijke gebied waren diverse grote velden  gesitueerd voorzien van zeer ruime standplaatsen met daarop privé sanitair cabines.
Standplaats.
De standplaatsen waren prima onderhouden grasvelden op een zandbodem welke voor een goede drainage zorgde. Ondanks de veelvuldige regenval in de week dat wij daar verbleven hebben we geen last gehad van wateroverlast.

Het privé sanitair zag er verzorgd uit en bestaat uit een douche, toilet en aanrecht met  koud en warmwater. Tevens is een verwarmingselement aanwezig om de ergste kou uit de cabine te houden. Het bosrijke gebied zorgde ervoor dat geregeld eekhoorntjes en konijntjes om je caravan heen liepen.

 

 

 

 

 

 

De omgeving.

De omgeving was werkelijk prachtig,  heerlijke bossen waar we vanuit de camping ons hondje prima uit konden laten, hij heeft er net als wij werkelijk van genoten.
Omdat het een hond is (Westy) met een witte vacht zag hij er door het regenachtige weer niet uit bepaald schoon meer uit. We zijn naar het Airborn museum geweest en in het nabijgelegen Grand Cafe Schoonoord wat gegeten en hebben aldaar indrukken opgedaan over de gebeurtenissen die zich daar in de periode 40-45 hebben voltrokken. Ook zijn we nog een dag in Arnhem geweest. Het bleef evenwel alle dagen regenachtig.

Dat was erg jammer en wij zijn daarom ook na 4 dagen vertrokken van deze camping,
Toch wel met pijn in het hart,  want we hadden hier graag 1 volle week gebleven zucht…!
Daarom willen we er volgend jaar echt toch weer eens terug om wat langer te kunnen  genieten van de mooie omgeving!!!

Met vriendelijke groet,

Jos en  Jo de Smit
Haarlem