Camping AanVeluwe

 

De fam. die de prijs heeft gewonnen zou een verslag inleveren van minimaal een half A4 maar heeft er een grote puinhoop van gemaakt.

Wij zijn blij dat we erzelf zijn geweest om een filmpje en wat foto’s te maken, en u dus toch een goed verslag kan geven.

 

              

                                                                                 

 

Camping AanVeluwe een camping in de natuur van de Veluwe bij Oosterbeek, is een camping waar men goed tot zeer goed kan vertoeven, en tot rust kan komen.

Is men bereid om wat wandelingen te maken of er op uit te trekken dan kan men heerlijke dingen zien zoals, het wild op de hoge Veluwe, de heide, de vogels, het natuur wat er in volle mate is. De dorpjes in de buurt zijn erg gastvriendelijk en mooie gebouwen in overvloed. Men kan vanaf de camping alles heel goed met de fiets of wandelend doen. Blijft men op de camping dan kan men gebruik maken van een eigen douche en WC, de mensen van de camping staan u altijd vriendelijk te woord, en willen indien u dat vraagt graag informatie geven over de omgeving en wat er zoal te doen is.

                          

                                                     

Dagelijks word de sanitair schoongemaakt en ziet er dan ook prima uit. De plaatsen zijn groot en ruim en het is er rustig en toch druk. Men kan er op verschillende velden kamperen.  Men moet van te voren de plaats bespreken daar er geen receptie is en de plaats van tevoren word toegestuurd. Wel is het even goed kijken hoe men moet rijden om op de camping te komen als men geen navigatiesysteem heeft, maar heeft men de juiste weg dan gaat het al de natuur in en heeft men gelijk vakantie gevoel. De ingang staat open en met een bordje word de ingang aangewezen. dan komt men op de camping en heeft men links en rechts grote velden waar de plaatsen zijn. Tussen iedere plaats staat een sanitaire plaats dat voor 2 plaatsen is. Wil men een schotel gebruiken om tv te kijken dan is het raadzaam een  veld te vragen waar men niet onder de bomen staat, dit om de schotel goed te plaatsen en goede berik te hebben. Het eerste veld is links gelegen aan een sportveld en als men in voor of najaar gaat moet men er rekening mee houden dat er weelends sport word bedreven en er dus rumoerig kan zijn. De andere velden hebben daar geen last van. Ook is er voor kinderen tot een jaar of 10 speeltoestellen maar voor kinderen die van disco en zwemmen houden is er geen vertier op de camping, dan dient men naar het dorp of naar een zewembad in de buurt te gaan. Ouderen die er voor hun rust heen willen komen helemaal aan hun trekken en zullen er dan ook van genieten.

 

Al met al is dit een camping waar men het vertier kunt vinden rust heeft en toch overal dichtbij is. Het is een aanrader voor iedereen.

 

 

Caravanclub Nederland.