Camping Diever

Camping Diever  ligt in één van de mooiste gebieden van Zuidwest Drenthe, vlak bij het plaatsje Diever. De camping heeft een uniek terrein van 8,5 ha groot en biedt plaats aan 100 seizoen- en 150 toeristische plaatsen. De grote plaatsen liggen vrij in het bos, daardoor heeft men veel privacy.
Het is een ideale gezinscamping, waar de kinderen hun fantasie rustig de vrije loop kunnen laten. De stroomaansluiting is 10 amp.

Op het terrein staan 3 sanitair gebouwen uitgerust met: Warme douches, toiletten met papier, kinder- en babyruimtes, familiedouches, ruime afwasplaatsen en wasserette. Eén van de toiletten is verwarmd, zodat men in het voor – en naseizoen toch comfort heeft.
Wil men liever niet kamperen, dan is er de mogelijkheid voor blokhutten. Deze zijn ingericht voor 2 of 4 personen. Ook worden er bungalows verhuurd, waarvan een aantal zelfs met open haard.

            Wilt  u in een restaurant eten dan is er het dorp Diever op 800 mtr. Daar zijn verschillende mogelijkheden plus terrasjes. Wel is er een campingwinkeltje waar oa. verse broodjes, beperkte kruidenierswaren, kranten, ijs, snoep, gas en campingartikelen kunnen worden gekocht.

Er is een groot openluchtzwembad in Dwingeloo, dat is op 5 km van de camping. Op het terrein zijn : kinderspeelplaatsen, tafeltennistafels, volleybalveld, badmintonveldje, jeu de boule banen en een kinderboerderij. Uiteraard is er in de omgeving veel te beleven zoals: Het Planetron, Schaapskuddes in Dwingeloo, Pretpark Duinenzathe in Appelscha, Speelstad Oranje in Smilde en Verkeerspark in Assen. In Appelscha is een “Te gek” outdoor – klimpark.

 

In  de recreatieruimte kan men TV kijken, (een groot scherm bij speciale uitzendingen) internetten, biljarten en er is een keur aan gezelschapspellen. Ook is er een bibliotheek waar men gebruik van kan maken.

In de receptie worden uw vragen graag beantwoord en helpen ze u op weg. De receptie is open van 8.30 – 12.00 en van 13.00 – 17.30 uur. In het hoogseizoen ook van 19.00 – 20.00 uur.

Wilt u de website van Camping Diever bekijken KLIK  hier. Wilt u het

Deze camping is ook geschikt voor dialysepatienten. Wilt u inlichtingen hierover KLIK  hier.

Wilt u ook een week gratis op deze zeer mooie camping verblijven,  KLIK   dan hier.  
Verslag van de Fam. Wesseling lezen?  KLIK  hier en zie het prachtig verslag.

Uw gastheer en gastvrouw zijn:

Hans en Marjan Ike.