Camping Axelsee

Camping Axelsee is een camping die net buiten Lauenförde ligt. De camping ligt ongeveer 500mtr van een grote supermarkt en 3 km van Beverungen. De camping is zeer makkelijk te vinden. men rijdt vanaf Beverungen over de Weser en dan rechtdoor, dan is men in Lauenförde.na ongeveer 1 km gaat men rechtsaf en rijdt naar Wurgassen richting Bad Karslhoven. Na ongeveer 500 mtr als men de bebouwde kom uitrijdt ziet men het borde Axelsee. Hier gaat men rechtsaf en u rijdt zo naar de slagboom van de camping. Als er niemand op de receptie is dan hangt er een huistelefoon en men kan dan bellen en ze komen gelijk naar u toe.

Plaatsen zijn groot en goed uitgerust, opverschillende plaatsen zijn stroom en waterpunten. het is een gezellige familiecamping waar kamperen hoog in vaandel staat.

 

Naast het eerste kampeerveld is er de mogelijkheid om te volleyballen of een bal te schoppen, dit is zo aangelegd dat er niemand last van heeft. Gaat men verder naar achteren dan komt men bij het meer, waar men een heerlijke BBQ kan gebruiken en dan lekker zitten aan het water op stammen. Naast het eerste kampeerveld is er de mogelijkheid om te volleyballen of een bal te schoppen, dit is zo aangelegd dat er niemand last van heeft. Gaat men verder naar achteren dan komt men bij het meer, waar men een heerlijke BBQ kan gebruiken en dan lekker zitten aan het water op stammen.

    of op het bankje lekker over het meer de bergen inkijken.    

          

 

 

 

 

 

 

Uiteraard kan men er ook een stawagen of een huisje huren, deze staan tegen de rand van de plaatsen en men kijkt dan lekker over meer uit.

 

De huisjes staan speels bij elkaar.

Men kan geheel over de camping lopen en heerlijk op verschillende plaatsen op een bankje langs het meer zitten en uw vakantierust tot leven roepen. Het kwaken van de kikkers of dat er iemand aan het zeilen is of naar de overkant de bergen bekijken en de roofvogels in de lucht gade slaan.

 

 

 

 

 

Ook is er een restaurant waar men uiteraard kan eten voor zeer goede prijzen en men kan er binnen of buiten op terras zitten. De terras is aan de achterkant van het restaurant zodat men geen last heeft van een auto of mensen die wandelen over de weg. Ook van de kampeerplaatsen heeft men er geen last daar dit met een heg is afgeschermd. Hier wordt ook vaak iets georganisserd, dus vervelen hoef men zich er niet. Het toiletgebouw zit er naast dus aan alles is gedacht.

 

 

 

 

Het toilet gebouw voldoet aan de normen alles is netjes betegeld en er is warm en koud water, ook washokjes zijn er aan wezig en de wc’s zijn netjes en schoon, met wasbakken om de handen te wassen.

 

Er zijn ook een paar velden waar men een jaarplaats kan huren, ook hier is een speelveld voor de kinderen. Alle paden zijn daar met straatnamen aangegeven, zodat u de weg terug kan vinden. De mensen die er staan zijn vriendelijk en hebben altijd tijd voor een leuk gesprekje. Ook hier voelt men zich volkomen op uw gemak en blijft het kamperen een lust.

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u een heerlijke week op deze rustige camping winnen  KLIK  hier. 

Verslag lezen van Fam. Koppens KLIK hier.

 

 

Wij zijn uw beheerders: 
familie Weller GbR en werknemers 
camping Axelsee 
37688 Beverungen OT Würgassen 
Axelsee 1 
Managing Wolfhard Weller 
Telefoon: 05273 88818 
Fax: 05273 88848 
E-mail: axel-see@freenet.deGPS Code: 
N. 51°38’45” E 9°22’56”