Welkom bij Camping Carpe Diem
Gezellige familiecamping in het Zwarte Woud!

 

Van harte welkom op de website van onze camping!

In het noorden van het Zwarte Woud ligt Camping Carpe Diem in het mooie Nagold-dal. Een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Hiervoor is zowel op de camping als in de omgeving veel te ontdekken. In het voor- en najaar kunt u bij ons ook uitstekend terecht.
Voor bijvoorbeeld mooie fietstochten, wandelingen of als vertrekpunt voor Geo Caching. Via deze link kunt u alvast wat wandel en fietstochten in de omgeving verkennen.
Ook als tussenstop op weg naar het zuiden liggen wij gunstig op slechts 20 minuten van de A 81.

Wij heten u graag hartelijk welkom op onze camping en zullen er alles aan doen om het verblijf voor u zo prettig mogelijk te maken!

Hendrik en Karin Smits.

Camping Carpe Diem ligt aan het riviertje de Nagold, aan de rand van het lieflijke middeleeuwse plaatsje Wildberg. Het is centraal gelegen in het “Nord-Schwarzwald” tussen de authentieke stadjes Calw en Nagold in. Omgeven door een prachtig landschap met weiden en uitgestrekte bossen, heldere beekjes en riviertjes.
De directe omgeving biedt voor elk wat wils. Wandelen, fietsen, zwemmen, dierenparken, musea, visvijvers; rust of avontuur, een ieder komt hier aan zijn trekken!
Ook de vele schitterende grotere en kleinere plaatsen in de omgeving zijn zeker een bezoekje waard.
Op de camping bevindt zich een zwembad(juli-augustus) en een speeltuin. Daarnaast is er een “Stüble” waar diverse snacks en eenvoudige gerechten geserveerd worden. Tijdens de zomervakantie wordt er elke dag één activiteit verzorgd voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.
Camping Carpe Diem beschikt over 90 afgebakende plaatsen, en een aantal plaatsen op een veldje aan de rivier.
Alle plaatsen hebben beschikking over stroom en water.

Camping Carpe Diem

Martinshölzle 6-8
72218 Wildberg
campingcarpediem@live.de
Website: 
www.campingcarpediem.de

Tel.: +49 (0) 7054 931851