Campingpark Münsterland Eichenhof  

 

Wij, familie Schulze Westhoff, verheugen ons erop u te mogen begroeten en verwelkomen op ons 5 sterren Campingpark. De voormalige boerderij ligt veraf van de grote wegen in het aantrekkelijke heide- en natuurparklandschap van Munsterland, direct tussen de “Feldmark-Badesee”en het beschermd natuurgebied “Füchtorfer Moor”.

Op de zeer goed bewegwijzerde kilometerlange fietspaden vindt u de mogelijkheid tot uitgebreide fietstochten, wandelingen en skeelertochten in de natuur. Een ander hoogtepunt is het vanaf 2010 ingerichte “Norddic-Walking-Park” met een totaal lengte van 12,2 km. Verder zult u in 2010 een  Op de zeer goed bewegwijzerde kilometerlange fietspaden vindt u de mogelijkheid tot uitgebreide fietstochten, wandelingen en skeelertochten in de natuur. Een ander hoogtepunt is het vanaf 2010 ingerichte “Norddic-Walking-Park” met een totaal lengte van 12,2 km. Verder zult u in 2010 een Op de zeer goed bewegwijzerde kilometerlange fietspaden vindt u de mogelijkheid tot uitgebreide fietstochten, wandelingen en skeelertochten in de natuur. Een ander hoogtepunt is het vanaf 2010 ingerichte “Norddic-Walking-Park” met een totaal lengte van 12,2 km. Verder zult u in 2010 een

 

      

 

 

  

      

      

      

Wij ontvangen u graag  op onze voormalige boerderij, die meer dan 300 jaar oud is. Wij bieden u ruime kampeerplaatsen met TF en W-Lan, moderne verlichting en comfortabel sanitair met toilet en douche. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien met aansluiting van water, afvalwater, 16A elektra, TV en internet. Onze kiosk heeft voor u beschikbaar: verse broodjes, kranten en regionale producten. Het restaurant staat voor u klaar met een bijzondere kaart.
Ook staan er voor u verhuurcaravans, stacaravans,  woningen en een clublokaal ter beschikking.

Er is nog veel te ontdekken en te verkennen. Komt U naar ons toe, wij ontvangen u zeer gastvrij en vriendelijk en zijn blij u te mogen begroeten.

Munsterland. 

Munsterland is het fietsparadijs in Duitsland. Dat kunt u het beste zelf ontdekken. Het vlakke parklandschap met vele artistieke en culturele schatten biedt het landschap vele fietsmogelijkheden. Maar liefst 4500 km uitgestrekte fietspaden, waar u dagenlang kunt fietsen via thema routes. U kunt van camping naar camping fietsen. De campings zijn van alle gemakken voorzien, zoals fietsverhuur en servicestations. Munsterland is een echt fietsparadijs.

 

Het mooie natuurlijke landschap met bossen, vennetjes, meertjes en de groene weide maakt dat u zich direct thuis voelt in het uitnodigende Munsterland. Neemt u een paar dagen de tijd om het uitnodigende gebied te leren kennen.
Om na een vermoeiende maar adembenemende fietstocht lekker uit te rusten in de sauna, of lekker te genieten van een welverdiende massage.

Beroemd is het Munsterland om de bruggen en de kastelen. Er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken in het mooie landschap. Werkelijk een belevenis.

Munster de hoofdstad van Westfalen, 1200 jaar traditie en toch nog jong gebleven. Met veel cultuur en een veelheid aan musea is het zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken. Van de oude pittoreske binnenstad tot de moderne buitenwijken geeft het de stad een atmossfeer die u zelf geproefd moet hebben.

Het Munsterland is ook een land van paarden. Met meer dan 100.000 paarden is Munsterland een van de grootste paardenregio’s van Europa. In Munsterland kan iedereen een geschikt paard voor zich vinden, van beginner tot beroeps, voor elk wat wils. Er zijn ook speciale rijscholen in de regio die u verder op weg kunnen helpen.

 

Wilt u een week gratis kamperen op deze mooie en vriendelijke camping dan behoord men lid van de club te zijn en HIER  te klikken

 

Campinpark Munsterland Eichenhof

Familie Schulze Westhoff
Feldmark 3
48336 Sassenberg
Tel: +49 2583 1585
Fax: +49 2583 940537

Website:  http://www.campeichenhof.de
Email:  info@campeichenhof.de