Camping Grafenlehen ligt aan de Konigssee in Zuid-Oost Duitsland bij het Natuurpark Berchtesgaden. Men kan hier zowel in de zomer als in de winterkamperen. De camping eigenaar is erg vriendelijk, samen met het personeel. Er wordt voor alles gezorgt zodat men een onvergetelijke vakantie kan beleven. Wandelen in de bergen is mogelijk, men kan met een boot een tocht over het meer maken, enz.
De romantische camping telt leengoed van het Nationaal Park Berchtesgaden. Wij zijn gedurende het hele jaar doorlopend open voor onze gasten. Omdat elke seizoen nieuwe, interessante en zo mooi in onze regio past.
Genieten van de broodservice en typisch Beierse restaurant in het seizoen, vinden hun gewenste toonhoogte, geen kwestie met tent, caravan of een camper. Gemakkelijk zich thuis te voelen bij ons en geniet van de panorama-uitzicht op de Watzmann, Greenstone of Jenner. Je kijkt op het Adelaarsnest en plan uw volgende activiteiten in de regio van de Berchtesgadener land.
Onze gezellige restaurantje in het seizoen in Beierse biedt een regionale menu en dagschotels in het zelfbedieningsrestaurant en op het zonnige terras. Vers getapt bier uit onze Old and New Pinakothek en een goede gentiaan, sappen voor de “kleintjes”, een kopje koffie voor een vakantie, op verzoek ontbijt of een lunchpakket voor de wandeling (de vroege vogels) Vraag het ons.

Winkeltje

In ons kleine winkeltje hebben we heerlijke verse broodjes en croissantjes, dit is in de ochtend.Tevens hebben we tijdschriften en gidsen. Een kleine selectie van voedsel of kampeerzaken. Een leengoed van de graven (bestelservice voor campingartikelen & vervanging uitdrukkelijk vanuit de catalogis. Openingstijden afhankelijk van het seizoen.

Niet alleen voor kinderen, maar vooral: 

Speeltuin, een ping pong tafel en niet alleen voor de kleintjes is het verwarmde buitenzwembad Spa met de auto/fiets wandelen in ongeveer 10 minuten, de Watzmann in 10 minuten afstand. Karten voor de mini’s in de omgeving. Boten op Königssee. Als men vragen heeft, wij adviseren u graag bij de receptie.

Kontakt

Campingplatz Grafenlehen
Königsseer Fußweg 71
DE-83471 Schönau am Königssee
Tel +49-8652-6554488
Fax +49-8652-690768
Website: 
http://www.camping-grafenlehen.de

Email: camping-grafenlehen@t-online.de

Unser Campingplatz ist vom 13.11. – 15.12.17 geschlossen.