Camping Königshof

Dit jaar hebben wij in onze vakantie gebivakkeerd op de camping “Am königsberg” in Wolfstein, Duitsland. Daar aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door onze gastheer en gastvrouw, Reginald en Petra Burgers. Deze uit Nederland afkomstige eigenaren runnen deze camping nu een jaar en m.i. zijn ze daar zeer geschikt voor.

Onze gastheer bracht ons naar onze tweepersoons vakantiewoning. Het huisje was niet groot, maar wel knus en zoals alles op deze camping zeer schoon.

De camping is prachtig gelegen tussen bergen en bossen, ook is alles goed onderhouden en zeer kindvriendelijk; o.a. midgetgolf, trampoline, speelveldje en gratis entree in het naast de camping gelegen mooie openluchtzwembad.

In het restaurant op de camping kan men lekker en betaalbaar eten.( enorme porties). Op het terras is het goed en gemoedelijk toeven.

Ook de omgeving is absoluut de moeite waard; historische stadjes zoals Meisenheim en Herrstein. Het wildpark Pötzberg met een indrukwekkende roofvogelshow. De edelsteenmijn in Idar-Oberstein . Ook het stadje Wolfstein zelf is mooi om doorheen te wandelen. Wandelen en fietsen kan men daar in de omgeving sowieso erg fijn.

 

 

 

 

 

Als laatste kunnen wij de stad Bad Kreuznach nog aanbevelen als bezienswaardigheid. Daar is een grote moderne winkelstraat, maar ook een mooie Altstad. Zelf vonden wij de Brückehäuser bijzonder.

Al met al de moeite waard om in deze omgeving je vakantie door te brengen.

Deze camping is beslist een aanrader, namens ons een dikke 9 voor Reginald en Petra en natuurlijk ook voor het vriendelijke personeel. We hopen er beslist nog eens te komen!!!!!

Was er niets negatief? Toch wel………….De tijd daar was veel te kort.

Piet en Cora Wijma
Emmeloord