Welkom in Opper-Beieren terrassen-camping op de Richterbichl 4-sterren camping uw wellnessvakantie in Rottenbuch/Opper-Beieren

Camping Rottenbuch ligt in de romantische strasse van de alpen naar Main. Uiteraard een zeer goede mogelijkheden om deze strasse te bekijken en met de fiets of auto het te verkennen. De camping heeft een eigen zwembad en mooie plaatsen. Schone toiletten en plaats voor het legen van de toilettank. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mini-Flyer zum Download

 

Onze 4-sterren camping is één van de mooiste landschappen in Opper-Beieren op de Romantische weg – in het midden van de prachtige Pfaffenwinkel.

De uitlopers van de Alpen, de bergen zijn de nauwe toegang tussen Lech en Bunting altijd al met haar natuurlijke schoonheid en toeristische attracties een sterke aantrekkingskracht: monniken en nonnen – de priester die zijn naam met dit mooie stukje aarde, vestigden zich hier in een vroeg stadium. 159 kerken en kloosters, een ware culturele schat, veel getuigd van dit alles.

De kastelen van koning Ludwig II. van Beieren in de omgeving en talloze ontspannings- en sportapparatuur faciliteiten maken onze goed onderhouden, familiecamping een recreatie-paradijs voor uw zomer- en Wintercamping.

Hele jaar geopend, 60 standplaatsen, eigen zwemvijver, een speeltuin, een caravan, een appartement, slapen vaten, WLAN tegen betaling

 

 

 

Terrassen-Camping am Richterbichl
Solder 1
D-82401 Rottenbuch
Tel: ++49 (0) 8867/1500. 
Fax ++49 (0) 8867/8300
E: Christof.Echtler@t-online.de
W: http://www.camping-rottenbuch.de/

GPS: N 47° 43′ 39″
          E 10° 58′ 1