26-08-2015

 

Weekend op camping Sonnenberg.


 

  

 

  

 

 

 

Op 26 aug zijn we vertrokken naar camping Sonnenberg, waar het afsluitingsweekend van het seizoen wrd gehouden.de leden konden eerder komen en uiteraard langer blijven. Toen we aankwamen waren er al een aantal leden, en vrijdags waren ze alle 12 aanwezig. het was een heel,gezellige groep we hadden vanaf begin tot einde plezier en zaten ‘savond bij elkaar. Op zaterdag zijn we naar Celle gegaan met de groep en daar hebben we de stad bekeken, een hele leuke stad en daar we in het centrum een terras vonden waar we allemaal heerlijk in de zon zaten, aan een perfecte bak koffie met of zonder koek. Ineens kwamen er allemaal oude vestpa’s aan en die zetten de scooters voor het terras waardoor we een perfecte plaats hadden.

 

 

 

 

 

Later is iedereen in meestal groepjes van 4 de stad doorgegaan en kwamen we ze overal tegen op terrasjes, waar ze aan de bier of ijs zaten en later heerlijk te eten. Iedereen ging op eigen gelegenheid terug met uiteraard de mensen die met hun mee reden. ‘sAvonds zaten we in een groep tussen de caravans. Zondags zijn we naar de kartoffel fest gegaan en daar hebben we wat rond gekeken hoe ze van alles maakten. Een heerlijk terrasje was weer voor ons geschikt waar we voor we de terugtocht ondernamen even van de bier proefden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarma werd de terugtocht per fiets aan gegegaan. ‘sAvonds hadden we een gezamenlijke BBQ dit was zeet geslaagd en heel erg gezellig. Iedereen was voldaan en nadat het al donker was ging ieder naar de caravan.

 

 

 

 

 

 

 

 

De maandag deed ieder waar hij zelf zin in had en een paar gingen die dag ook weer vertrekken. Dinsdag hebben we de hei opgezocht maar helaas het begon te regenen dus zijn we naar de caravan gegaan. daar hebben we ‘savonds met de overgebleven leden heerlijk zitten kletsen en lol te maken. Woensdag ging de grootste groep naar huis alleen 3 equipes bleven tot 10 sept. uiteraard als het weer goed bleef..

 

We hebben gesproken hoe verder met de club en over gaan we ene tour doen of is er geen animo. Eruit gekomen is dat we naar Frankrijk gaan en dat we dit uitwerken en dan de leden toesturen en dan kunnen ze zich inschrijven. Met hemelvaart / Pinksteren zouden we dan eerst nog de openingsweekend gaan doen op een camping in Nederland. 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

Er zit weer veel positiviteit in de club en we gaan dan ook door met veel plezier.

 

Caravanclub Nederland

 

Joop bedankt voor de mooie foto’s