Campingpark In der Enz  is de ideale camping voor een prettige en ontspannen vakantie in het prachtige Eifelgebied. Het park is gelegen in het groene Neuerburgerland, op loopafstand van het middeleeuwse plaatsje Neuerburg. Of u nu op zoek bent naar rust of juist lekker veel wil ondernemen, op Camping In der Enz zult u heerlijk kunnen kamperen.

Op onze website vindt u alle informatie over de camping, activiteiten op en rond de camping en de prachtige omgeving. Verder kunt u online reserveren, uw route plannen of een berichtje achterlaten in ons gastenboek.

 

Camping In der Enz  is een zeer gezellige familiecamping waar iedereen de rust vindt, zowel jong als oud.

Men kan vanuit de camping vele tochten of uitstapjes maken zoals: Bierbrouwerij in Bitburg, Trier een historische stad, Vianden in Luxemburg en Clearvoux. Wandelen en fietsen is vanuit de camping ook heel goed mogelijk en er zijn uiteraard vele weggetjes en wandelpaden waar men langs kan.

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens uw verblijf op Camping In der Enz bent u van harte welkom in Gaststätte Enztel Treff om lekker te eten en gezellig te genieten van een drankje. Ook kunt in de Enztal Treff terecht voor een snack die vers en knapperig voor u worden bereid in de geheel gemoderniseerde Imbiss.

Bij aankomst op Camping In der Enz ontvangt u een uitnodiging voor een gratis welkomstdrankje in de Enztal Treff. Tijdens het voor- & naseizoen krijgt u tijdens uw eerste etentje een spaarkaart, waarmee u korting kunt sparen voor een lunch of diner.

Er zijn tijdens het voor- & naseizoen speciale Seniorenmenu’s verkrijgbaar. Tegen een gunstige prijs. Op deze manier kunt u voor een passend budget ook volop culinair vakantieplezier beleven.

In de Enztal Treff zijn er tijdens de feestdagen en vakanties natuurlijk voordelige gezinsaanbiedingen, waardoor u met de hele familie weer eens gezellig ouderwets lekker kunt gaan eten tegen een aanvaardbare prijs.

De Enztal Treff beschikt over een speelhoek voor de kinderen en een hele serie “Oud Hollandse Spelen” die regelmatig worden opgesteld om daar op een gezellige manier met elkaar plezier mee te beleven.

Zwemmen??

Ook dit is mogelijk op de camping.
Er is een heel mooi zwembad met glijbaan en verschillende baden.

Het water is verwarmd en ook kan men er zonnen langs het bad.

Voor de kleintjes is er een spetterbad waar ze naar hartelust kunnen spelen.

 

Wilt u een heerlijke week in de Eifel winnen KLIK dan hier en vul de prijsvraag in.

Wilt u het verslag lezen van de Fam. Hopster over hun gewonnen week op deze mooie camping?  KLIK  hier.

 

Camping In der Enz

Aart Nugteren & Maria Frensen
In der Enz 25
54673 Neuerburg

Tel:   0049(0)6564 2660
Fax:   0049(0)6564 2979

E-mail:  info@camping-inderenz.com  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Website: www.camping-inderenz.com