Camping Kassel

Bij het Staatspark Karlsaue direkt aan de rivier de Fulda gelegen.

Camping Kassel is een camping die geheel is gemoderniseerd en in juni 2017 weer opnieuw is geopend. De camping is geheel gemoderniseerd en sinds juni 2017 weer geopend onder nieuwe eigenaren. De idyllische locatie aan de rivier de Fulda is direkt gelegen aan het recreatiegebied Bugasee, het sportpark “Auestadion” en het schitterende park de Karlsaue. Het stadcentrum van Kassel met haar vele winkels, musea, restaurants en Cafés ligt op 3 km afstand en is met openbaar vervoer of fiets goed te bereiken. Te voet door de Karlsaue of direkt langs de Fulda is het een mooie wandeling naar het centrum.

 

Centrum van de stad met een gevoel van thuis zijn karakter op een idyllische locatie direct aan de rivier de Fulda
De nieuw ontworpen Camping Kassel ligt op een idyllische locatie direct aan de rivier de Fulda, onder leiding van de nieuwe eigenaren, De expansieve staatspark State Park, het recreatiegebied Bugasee, het sportpark “Auestadion”, evenals de eerlijke Kassel bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid. Het stadscentrum kan worden bereikt ongeveer drie kilometer afstand en openbaar vervoer en fiets.
Voor de gasten zijn in totaal 61 standplaatsen met elektriciteit, een kampeerterrein en schone, passende sanitaire voorzieningen beschikbaar. Deze camping is ideaal gelegen voor uitstapjes in de stad zelf maar ook het Bergpark Wilhelmshöhe met de Hercules is zeer de moeite waard.
In de mooie natuur rondom Kassel vind je prachtige fiets -en wandel mogelijkheden. Kortom u zult zich hier thuis voelen en van de kampeervakantie genieten.
Folder van de Camping  
AGBs Campingplatz Kassel (pdf | 0,1 MB)

 

 

Campingplatz Kassel
Kassel Marketing GmbH
Giesenallee 9 34121 Kassel
Telefon: 0561-707707
www.kassel-marketing.de
info@campingplatz-kassel.de