Het Eifel-Camp biedt U de basis voor een prachtige, overgetelijke tijd in de Eifel. Het Eifel-Camp ligt in de Noord-Eifel, een paar kilometer van Blankenheim, direct bij het meer van Freilingen, aan de zuidoostrand van een liefelijk dal midden in het groen. De omgeving is ideaal voor wandelingen, uitstapjes en excursies. De streek is ook erg geschikt voor fietstochten. Het landschap is gevarieerd, kleine dorpjes nodigen u uit tot vertoeven, steeds weer ziet u kastelen, musea en andere bezienswaardigheden langs de weg. U vindt er zowel opgaande hellingen alsook comfortabele paden, bijvoorbeeld door het schilderachtige Ahrdal. Het Eifel-Camp is een echte multie-generatie camping. Voor gasten van iedere leeftijd is er een breed scala aan recratieve moglijkhedenn es bestaat er volop gelegenheid om heerlijk te ontspannen.

 

Alles om een geweldige tijd te hebben!  Genieten van het 5-sterren comfort van de camping.
Het ruime terras, de weelderige vegetatie, de uitstekende infrastructuur en de superieure faciliteiten maken van uw verblijf dat wat het moet zijn: gewoon een geweldige tijd.

En als u iets nodig heeft, laat u het ons weten, wij helpen u graag. De ruime en luxe sanitaire voorzieningen van het Eifel-Camp zijn een bewijs dat u ook tijdens uw vakantie geen afstand van comfort en hygiëne hoeft te doen. Het “Restaurant “Waldläufer” op het Eifel-Camp is al jaren erg populair.
Het bevindt zich in het hoofdgebouw, waar ook de receptie en de jeugden recreatieruimte ondergebracht zijn. Voor leuke avonden nodigen ook onze twee barbecue hutten(tegen betaling) uit.

Net zo uniek als ieder van ons, zijn ook de verwachtingen aan een camping. De tentenvelden zijn vooral gericht op wandelaars, fietsers, jonge gezinnen, kleine groepen en motorrijders die met een tent reizen en natuurgericht en voordelig een leuke tijd in de Eifel willen
beleven.

De standaard plaatsen zijn groot genoeg voor een caravan of een camper en elk heeft een elektriciteit- en antenneaansluiting. Met ongeveer 130 m² bieden de comfort plaatsen meer ruimte voor een comfortabel verblijf.
Dankzij  water- en waterafvoeraansluiting (vorstvrij) en een stortplaats voor het chemisch toilet  kunnen de faciliteiten van de eigen mobiele
accommodatie perfect worden benut. De comfort plaatsen worden nog overtroffen door de comfort-plus plaatsen: met ongeveer 170 m² bieden ze nog meer ruimte en hebben privé toilet-faciliteiten ter plaatse (met wastafel, toilet, kindertoilet en urinoir!). Voor degenen die van nog meer luxe houden, worden de luxe plaatsen aanbevolen (ca. 180 – 200 m²). Deze hebben zelfs een ruime privé badkamer (toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking ) en een aparte keuken voor privé-gebruik.

 

Beleef de natuur!   Verken de omgeving van het Eifel-Camp op lange wandelingen, te paard, per fiets of per motor. Natuurvrienden komen door de vele natuurgebieden, wandelen natuurpaden op hun kosten.

 

 

Bijzonder interessant zijn flora en fauna, omdat in de Eifel vele zeldzame dieren en planten thuis zijn.

Meer informatie over het Eifel-Camp en waardevolle tips zijn te vinden onder www.eifel-camp.de

 

Wilt u hier een heerlijke week vakantie winnen?  KLIK  hier en vul de prijsvraag in.  

 

 

Camping- und Mobilheimpark

Am Freilinger See 1
53945 Blankenheim/Ahr
Tel. 02697/282 | Fax 02697/292

E-mail:   info@eifel-camp.de
Internet:   http://www.eifel-camp.de