Wellness-Rheinpark-Camping Bad Hönningen
Aan de zonnezijde van de romantische Rijn

 

 

De camping in Bad Hönningen ligt aan de Rijn, vlakbij het kristal Rheinpark Thermale bron. Vakantie in combinatie met een open bad genezen in ‘Center for Wellness & Therapie am Rhein “, die is gelegen in de Thermale Bron en kan uitstekend worden gecombineerd. Goedkeuringen voor alle zorgverzekeraars en toepassingen op recept zijn mogelijk. En als je een verwennerij tegen concurrerende prijzen wilt, kan  u ons vragen voor onze speciale arrangementen met massages, Thermale Bron toelating en culinaire
delicatessen . Op de uitgebreide promenade kunt u genieten van de Rijn panorama op zijn best.

 

 

 

Wilt u een wandeling op de Rheinsteig of Rheinburgenweg maken? Of een fietstocht op de Limes fietspad? Dan zijn wij de juiste uitgangspunt voor een scala aan recreatieve activiteiten. Verzamel rust en kracht voor de reis, tijdens een nacht of meedere dagen op onze populaire wellness Rheinpark-Camping.

 

 

Onze camping beschikt over 260 plaatsen voor permanente kampeerders en 210 parkeerplaatsen voor kort campers. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers en zijn deels in de schaduw. Alle plaatsen zijn uitgerust met een stroomvoorziening en de meeste hebben wateraansluiting en afvoer. Verwijdering faciliteiten voor campers zijn aanwezig. Het sanitair heeft een gehandicapte sociale voorziening en faciliteiten voor het wassen van kleding en drogen. Voor ’s nachts is er veiligheid en de naleving van de nachtrust. Onze beveiligers waken er voor u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bad Hönningen is gemakkelijk per voet bereikbaar vanaf de camping, hier vindt u alle winkels voor de dagelijkse behoeften, en gezellige restaurants met regionale en internationale delicatessen.

 

 

 

 

 

 

 

Ook bij ons is de  populaire plek de restaurants die zorgen voor uw fysieke welzijn.

De camping is het hele jaar geopend voor u.

De receptie van de camping is van april tot oktober dagelijks 8:30-13:00 en van 14:00 -18: 00 geopend.

Van november tot maart, neem dan contact op met de Therme kassa.

Wellness-Rheinpark-Camping
Allée St. Pierre les Nemours 1
53557 Bad Hönningen
Tel. (02635) 952 114
Fax (02635) 923 586
info@wellness-rheinpark-camping.de    
www.wellness-rheinpark-camping.de