Camping les Trois Lacs ligt aan de voet van de Franse Alpen, op ongeveer 950 km vanaf Utrecht. De camping ligt aan 2 riviertjes en heeft een parkachtig terrein, waar u met eigen tent of caravan kunt kamperen, maar ook een van onze recente Mobil homes of tenten kunt huren. De plaatsen en de huuraccomodaties liggen verspreidt over de camping en zijn op een speelse manier ingedeeld. De natuurlijke afbakening van struiken, heggen en bomen geven aan Camping les Trois Lacs zijn natuurlijke charme. De camping beschikt over 35 accommodaties en 65 staanplaatsen.

 

 

 

In je vakantie wil je zo veel mogelijk genieten. Wij bieden onze gasten een groot aantal voorzieningen op de camping zodat er veel tijd overblijft voor activiteiten en rust. Bij aankomst ontvangen wij jullie in onze moderne receptie, waar zich ook de kampwinkel bevindt. ’s Ochtends zijn hier verse broodjes en croissantjes te halen evenals een Nederlandse krant. De kampwinkel heeft een beperkt assortiment levensmiddelen, op 5 km afstand zijn 3 grote supermarkten, winkels en een wekelijkse markt.

De bar met de snacks en de pizzeria bevindt zich niet ver van de receptie en tegenover de speeltuin en de trampoline. Onder het genot van een drankje kunt u zo de kinderen in het oog houden! In de snackbar zijn lekkere salades te krijgen, snacks en gegrilde vleessoorten. De pizzeria heeft heerlijke zelfgemaakte verse pizza’s.

De sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag schoongemaakt. De voorzieningen zijn recent en speciaal voor de kinderen is er een kindersanitair. De afwashuisjes zijn verdeeld over de camping, warm en koud water is dus op korte afstand. Er zijn in het sanitairgebouw ook wasmachines en een droger.

Een grote trekpleister op onze camping is het Waterpark: 250m² water, waaronder een ludiek kinderbad met een clown, champignon en glijbaantjes, een dieper bad met 3 grote glijbanen en een groot zwembad.

 

 

Tijdens de maanden juli en augustus worden er door ons Nederlands animatie team verschillende activiteiten georganiseerd. Om te beginnen is er elke ochtend een kidsclub. De middagactiviteiten en avondactiviteiten zijn vooral geschikt voor het hele gezin, van sportactiviteiten tot spelletjes- of eetavond. Er worden kanotochten georganiseerd op de rivier die langs de camping stroomt.

 

De schitterende omgeving is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes: meren met strandjes, kastelen, watervallen, mooie steden en middeleeuwse dorpjes, uitgezette wandelingen boomklim parken, bergtreintjes etc.

In het voorseizoen is het zwembad geopend, evenals de winkel en de snackbar (beperkt assortiment en bepaalde dagen van de week). Wij hebben eveneens zeer aantrekkelijke prijzen in het voorseizoen. Voor koppels hebben wij extra voordelige prijzen.

 

Neem alvast een voorproefje op onze website www.les3lacs.com  of neem contact met ons op als jullie nog vragen hebben. Op onze website staat ook de beschikbaarheid van de plaatsen en accommodaties.

Wij hopen jullie deze zomer bij ons te mogen ontmoeten!
Wilt u een week kamperen winnen op deze mooie camping KLIK  dan hier.

Camping Les 3 Lacs
495 Route de Saint-Genix,
73330 Belmont-Tramonet
N 45° 33′ 33″ – E 5° 40′ 33″
TÉL 04 76 370 403
FAX 04 69 962 736

Email: info@les3lacs.com