Camping Ferme Noemie
 
 Perfecte locatie voor uw actieve vakantie, fietsen, skiën, wandelen.
Ferme Noemie is gelegen in de vallei van Oisans, Isere. Familiebedrijf en run Ferme Noemie is het hele jaar voor appartement en van eind april tot eind oktober op de camping geopend. We hebben vier appartementen, twee stacaravans, twee ingerichte ‘Camping voor Softies’ tenten en zestien kampeerplaatsen. We zijn goed geplaatst om te fietsen, skiën, bergbeklimmen, wandelen, vissen en andere outdoor activiteiten.

Winter activiteiten in Alpe d’Huez, Vaujany, Les Deux Alpes en de Col d’Ornon allemaal binnen 25 minuten of onderhouden door gratis bussen.
Zomer activiteiten omvatten de weg fietsen (op onze deur stap is de Col de Glandon / Galibier / Croix de Fer / Alpe d’Huez
Mountainbiken en downhill, wandelen, trail lopen, paardensport.
Kregen kinderen, maar wil niet te besteden te houden, besteedt besteden? Vraag over onze zorgvuldig geplande lage kosten of geen kosten ideeën voor activiteiten.

 

 

 

Ter informatie………
Hoe we kunnen helpen … Vloeiend Frans en Engels gesproken.
Privé Parkeren.
Fiets winkel / ski winkel
Vers brood bezorgd
Toeristische informatie op de site
Gratis wifi

De Camping

 De camping voor Ferme Noemie heeft twintig staanplaatsen.

Zestien van de staanplaatsen zijn voor tenten, caravans en campers. Water en elektriciteit zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Twee plaatsen liggen dicht bij de douche blok en zijn geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.
Ferme Noemie ligt aan de voet van de Alpe ‘d Huez. Dus een prachtige gelegenheid om wandeltochten fietstochten of autotocht te maken. Vanuit de camping kan men zo via de wandelweg de Alpe ‘d Huez oplopen met uitzicht op verschillende meren. De eigenaresse wil u graag alles vertellen over de camping en de mogelijkheden van tochten. De keurige toiletten zorgen ervoor dat u zich geheel thuis voelt op Ferme Noemie. De ruime plaatsen met stroom en prachtige uitzichten nodigen uit om hier heerlijk in de zon smorgens te ontbijten. Of ‘savonds de zon onder te zien gaan.
Ook is er mogelijkheid tot het huren van een stawagen of appartement.
Al met al een camping waar men zich thuis voelt en graag weer komt.

NB: Nuttige info
Mastercard / Visa wordt geaccepteerd / Check in tijden + 16.00- 20.00 check out vóór 10:00 / receptie 9,00-12,00 / 14,00-20,00 / VVV taxe 0.80 € pppn appartement, 0.22c pppn camping.
Zestien van de staanplaatsen zijn voor tenten, caravans en campers. Water en elektriciteit zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Twee plaatsen liggen dicht bij de douche blok en zijn geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.
Prijzen variëren van € 10,50 per nacht voor een standaard emplacement en twee mensen in het laagseizoen tot € 25,00 per nacht in het hoogseizoen.
Onze familie tarief is € 25,00 per nacht laagseizoen / € 35,00 per nacht in het hoogseizoen voor 2 volwassenen en 2 / 3/4/5 kinderen onder de 16 jaar oud.
Extra persoon toeslag is 2,50-5,00 euro per nacht.
Elektriciteit (16 ampère) is beschikbaar op de toeslag van € 3,50 per nacht.
 Wilt u ook een heerlijke week vakantie winnen op deze mooie gezellige camping??  KLIK  hier.
Ferme Noemie

Chemin Pierre Polycarpe    
Les Sables

38520 Bourg d’oisans
Ontvangst: 0033 (0) 476110614
Mobiel: 0033 (0) 687450875
Email: ferme.noemie@orange.fr

GPS: N 45°05’23.8″
        O 6°00’26.6″
 
De prijs voor een overnachting voor de trip is all in 13,50 per equipe.