Midden in de natuur gelegen is de terassencamping L’Ardechois vooral geschikt voor natuurliefhebbers. Deze gezellige gezinscamping bij uitstek, geleid door een Nederlandse familie, ligt op 8km afstand van het dichtstbijzijnde dorpje St Sauveur de Montagut. Wanneer u aankomt, wordt u hartelijk ontvangen door één van de familieleden. Zij zullen u zo snel mogelijk helpen zodat u zich direct kunt installeren. In de receptie vindt u een bibliotheek, een internetmogelijkheid (ook is er een gedeelt met wifi op de camping) en natuurlijk heel veel informatie over de omgeving. Zo kunt u hier ook een kaartje krijgen met twee uitgezette wandelroutes vanaf de camping.

 

In het voor- en naseizoen worden er altijd jeu de boules toernooien georganiseerd, kunt u mee op de fameuze wandeling met picknick van de chefkok en is er elke zaterdag een gezellige barbecue. In het hoogseizoen is er een Nederlandstalig animatie team dat 4 activiteiten per dag organiseert. Deze activiteiten variëren van sport en spel tot en met knutselen en theater. De camping is vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen. Eenmaal per week komt er een band spelen, wat zorgt voor een heel gezellige avond waarbij de voetjes van de vloer gaan. Natuurlijk houden wij ook in het hoogseizoen onze alom geprezen barbecue. Overdag geniet u van het mooie zwembad dat verwarmd is in het voor- en naseizoen. Terwijl u zich installeert op een van onze ligbedden, geniet u in het zonnetje van het magnifieke uitzicht over de bergen.

              

 

Maar u kunt natuurlijk ook terecht in het heldere water van het riviertje de ‘Gluyere’. Hier kunt u zwemmen, zonnebaden en ook, als u geluk heeft, een vis vangen. Vervolgens kunt u dan ’s avonds eens lekker uit eten gaan in ons gezellige restaurant, om vervolgens af te zakken naar onze bar om een borreltje te drinken. U zakt heerlijk weg in de fauteuils terwijl u geniet van de fijne ambiance en een praatje maakt met uw medekampeerders. U zult zich vast en zeker thuis voelen op deze camping, waarbij u nog echt een gast bent en geen nummer. Gezelligheid, luxe, rust, ruimte en een familiaire sfeer is alles waar camping L’Ardechois voor staat!

 

                     

Een heerlijke week vakantie winnen op deze mooie Terrassencamping?  KlIK  hier en vulde de prijsvraag in.

 

Camping L’Ardechois
D102
07190 Saint Sauveur de Montagut
Tel:0033-475666187

http://www.ardechois-camping.fr/
Email: ardechois.camping@wanadoo.fr