In het hartje van de Julische Alpen:

Camping Danica ligt aan de rivier de Sava in Bohinjska Bistrica, niet ver van het meer van Bohinj, onder het machtige gebergte van de Triglav.

In de schaduw van bomen aan het vriendelijk bruisende en het helder blauwgroene riviertje de Sava. Bohinjka vindt men op een oppervlakte van 4,5 ha. Een plekje van rust en ontspanning. De camping biedt plaats aan 700 gasten.

 

Gemak:


De camping beschikt over modern ingericht sanitair inclusief wasruimte en een camperstation. De camping beschikt ook over een ruimte om te picknicken en gratis WI-FI toegang voor internet.

Op de camping vindt men ook een bar en een restaurant. Niet ver van de camping bevinden zich ook een klein winkelcentrum, een markt, bakker, gezondheidscentrum, apotheek,bank en een postkantoor. De omgeving van de camping is vriendelijk voor invaliden.

 

Sport:

 

Op de camping hebben de gasten mogelijkheden te over voor het beoefenen van sporten zoals tennis, badminton, volleybal en tafeltennis. Men kan er ook fietsen huren. In de directe omgeving van de camping staat de gasten ook een multifunctionele sportzaal ter beschikking.

 

Gezinsvriendelijk:

 

De camping beschikt over een beveiligde kinderspeeltuin. In de zomermaanden verzorgen we hier verschillende interessante kinderworkshops en evenementen. in de directe omgeving van de camping vindt u een waterpark met binnenbaden, glijbanen, sauna’s, fitness en andere onderdelen van het welnessprogramma.

 

Een blauwe Vakantie:

 

 Kennismaken met de natuur van het Nationale park Triglavis is een opwindende belevenis. Aan de overs van het meer van Bohinj heerst er stilte en rust. Men kan er roeien en zwemmen in het zuivere en verfrissende water van het meer. Bij tochten over de rivieren de Mostnica en Sava Bohinjka voelt u de adrenaline stijgen bij sporten als rafting, canyoning en hydro-speed.  Eveneens kunt u bij parasailen de weerspiegeling van de bergen in het water van het meer bewonderen. Vissers komen ruimschoots aan hun trekken langs de oevers van het meer en in de rivieren

 

Een groene Vakantie:

 

 Camping Danica vormt een uitstekend uitgangspunt voor tochten in de Julische Alpen met als hoogste berg de Triglav (2864m). Een bezoek aan een bergboer, de bergproducten van Bohinj, zoals wrongelkaas, gewone kaas en zure melk proeven, vormt een bijzondere ervaring. U kunt te voet, maar ook per fiets de bergen in, over verzorgde bergroutes. Onvergetelijk is een verkenning van het dal van Bohinj op een IJslands paard. De durfals worden uitgenodigd bij een klimwand of het adrenalinepark bij het meer.

Winter Camping:

In de directe nabijheid van de camping bevindt zich een overdekte ijsbaan met verhuur van schaatsen. Er zijn  aangelegde wedstrijdbanen en sneeuwpret aktiviteiten. De afstanden tot de Skipistes: 5 min. rijden tot Kobla; tot de skipistes Vogel, Senoet en Sorika Planina is het 15 min. rijden; Tot sportcentrum Pokljuka is het een klein half uur. Naar de skipiste Vogel is er voor de gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van een gratis ski-bus.

Wilt u een heerlijke week op de mooie camp Danica winnen? KLIK hier en vul de prijsvraag in.

 

 

 • Camp Danica
 • Triglavska 60
 • SI 4264
  Bohinjska Bistrica
 • T: ++386 (0)4 572 17 02
  F: ++386 (0)4 572 33 30
  info@camp-danica.si
 • website: KLIK hier
  Koordinate za GPS:
  N: 46°16´27″E: 13°56´52″