Kamp Koren Slovenië

Deze rustige en schaduwrijke camping, dat met trots de oudste camping in de Soa-vallei is, ligt boven de kloof van de rivier de Soa nabij Kobarid. Dit kleine terrein met bijna 100 plaatsen is terecht populair onder liefhebbers van buitensporten, zoals wandelen, mountainbiken, kanoën, paragliden, canyoning, raften en vissen. Bovendien is de camping zeer geliefd bij mensen die van rust en ruimte houden. Nieuw zijn zes aantrekkelijke chalets. De Julische alpen en met name het Triglav nationaal park vormen een schitterend deel van Slovenië dat veel te bieden heeft. Kamp Koren is daarom een perfect uitgangspunt voor ieder die van een ‘bezige’ vakantie houdt!

Op de camping vindt u een restaurant en bar, een winkel met eco- en bio-producten, verse groenten en fruit, vers brood, draadloos internet, tv, een wasmachine en droger. Daarnaast kunt u hier fietsen huren. Op de camping zelf kunt u ook lekker actief zijn, zoals een potje jeux de boules spelen, een balletje slaan op de tafeltennisbaan, volleyballen, uw angsten overwinnen in het adventure park of u uw klimkunsten tonen op de 8-meter hoge klimwand. Ervaring of niet, u kunt begeleiding van een gekwalificeerde instructeur krijgen. Ook aan de kleine gasten is gedacht; er bevindt zich een speeltuin met leuke toestoellen, waar uw kind zich heerlijk kan vermaken.

Buiten de camping wordt u betoverd door de Julische Alpen, compleet met kristalheldere rivieren, kletterende watervallen, dichtbeboste hellingen, diepe rivierkloven, traditonele alpendorpjes en met sneeuw bedekte bergtoppen. Als een “turquoise levensader” meandert de Soa zich tussen de immense pieken door. De mogelijkheden voor avontuur, rust en ontspanning zijn hier onbeperkt.

Kamp Koren
Ladra 1 b
5222 Kobarid
Slovenië

Tel: + 386 (0)53 891 311
Email: info@kamp-koren.si
Website: Kamp Koren
 GPS: N 46°15.053.      
E 013°35.200