Welkom bij camping de Bongerd, in het mooie gedeelte van Tjechië 

Houd onze facebook pagina in de gaten voor nieuws omtrent de camping. 
Camping de Bongerd ligt midden in het dorpje Benešov in de gemeente Boskovice.
Het ligt aan de rand van de Moravische kast, in een mooi natuurgebied waar volop gefietst en gewandeld kan worden en waar ook prachtige uitzichten te zien zijn.

 

 

De camping heeft 40 plaatsen voor campers, caravans of tenten. Ook worden er twee vakantiehuisjes en een caravan verhuurd. Er zijn goede douches en toiletten aanwezig, op alle plaatsen  uw eigen elektriciteit punt en wasgelegenheid. Op al  onze plekken is de ondergrond gras. Reserveren wordt aangeraden, omdat u uw eigen plaats kunt kiezen, met of zonder zon, rustig of in een groep, er is keuze genoeg. We brengen geen reserveringskosten in rekening maar wel een borg van €50,- die weer verrekend wordt met het eindbedrag.

Een gezellige familiecamping met vele bezienswaardigheden voor jong en oud in de buurt.
Grote zwembad met leuke glijbaan.
Kom bij ons en oordeel zelf wij spreken Nederlands.

Op de camping is een gezellige bar en een grote gemeenschappelijke ruimte met gratis wifi. Daarnaast heeft de camping een zwembad met glijbaan, leuk voor jong en oud. Ons  zwembad is 1.50 meter diep, 15 meter lang en 10 meter breed. Bij het zwembad is een snelle glijbaan van 40 meter lang.

Op loopafstand is een bakker, een leuk restaurant met een Nederlandse kaart en een supermarkt aanwezig. Ook is er in het dorp een bushalte, waar bussen regelmatig vertrekken naar Boskovice. Vanaf daar is het heel eenvoudig om met de trein in Brno te komen.

De natuur is er schitterend voor ieder wat wils met leuke meertjes dalen en hoogten. Mooie plaats voor bezienswaardigheden. Wij kunnen u hierover veel info verstrekken. 

Er zijn vanaf de camping meerdere wandel- en mountainbike routes. U kunt excursies maken naar Olomouc of met de trein naar Brno. Ook zijn er op de camping georganiseerde barbecues en is er een kampvuur plaats waar regelmatig een kampvuur aangestoken word. Op de camping is ook een speeltuin aanwezig, waar kinderen kunnen klimmen en glijden. Tevens staat hier een tafeltennistafel. Ook kan er in de bar een drankje gedronken worden en wordt er ijs en drinken verkocht bij de receptie waar ook meerdere folders beschikbaar zijn van alle mooie bezienswaardigheden zoals een jachtslot, druipsteengrotten en de mooie steden in de omgeving.

Ook zijn allerlei sportieve activiteiten te doen in de omgeving zoals kanoën, golfen, klimmen en paardrijden.

 

Camping de Bongerd

Benesov 104

67953 Bene4sov u Boskovice
Tel: +31 648465452 / +31 611040721

www.camping-benesov.nl

facebook: Camping de bongerd Tjechië

  Wij hebben het volgende te bieden:

  • Zonnige of schaduwrijke plaatsen
  • Gezellige familiesfeer
  • Grote en kleine camping velden
  • Parkeerplaats waardoor de camping autoluw is
  • Een grote kampvuur plaats.
  • Een speeltuin met een tafeltennistafel
  • Groot zwembad met glijbaan
  • Gratis wifi
  • Gratis boeken lenen uit onze uitgebreide bibliotheek
  • Een gezellige bar
  • Veel  auto routes naar vele bezienswaardigheden, goede bus- en treinverbindingen.
  • Een groot bos, net achter de camping