Verslag een week verblijf op camping Grassi

 

 

Na meegedaan te hebben aan de prijsvraag van camping Grassi in Frutigen te Zwitserland, kregen wij plotseling te horen dat wij hadden gewonnen. Dus waren wij natuurlijk harstikke blij. Na de nodige voorbereidingen te hebben getroffen vertrokken wij vanuit Hoogeveen naar Zwitserland. Daar aangekomen werden wij hartelijk ontvangen door de eigenaresse die ons de plek aanwees die voor ons gereserveerd was. Het was die dag erg warm en zwetend hebben wij ons plekkie gereed gemaakt voor de vakantie.

 

De plek die wij hadden gekregen was erg warm en stond heerlijk in de zon. Achter onze caravan liep een pad die richting de bergen ging, en weer daar achter stroomde de rivier richting het dorpje. Nadat wij de voortent hadden opgezet en alles hadden geïnstalleerd zijn wij de camping eens gaan verkennen. Er stonden heel veel Nederlanders wat wij natuurlijk erg gezellig vonden. En binnen de kortste keren hadden wij leuke en gezellige mensen ontmoet. De eigenaar van de camping was erg behulpzaam en wij konden kaarten lenen van verschillende wandelroutes in de weide omgeving, waar wij gelijk gebruik van maakten.

 

 

 

Het leuke vonden wij dat er verschillende soorten kruiden stonden in pot bij de receptie waar iedereen gebruik van kon maken, en wij dat ook dankbaar elke avond deden.

Verder was het sanitair ontzettend schoon en hing er een föhn en tot je beschikking. Aan de wasmachine, droger en strijkgelegenheid was ook gedacht. En daar kon je voor een klein bedrag gebruik van maken. Verder hebben wij in de vakantie vrij veel gewandeld, het is een heel mooi groot en uitgestrekt gebied. En we zijn ook naar de bekende hangbrug geweest wat een aparte ervaring was. Het dorpje was 5 minuten lopen en daar aangekomen had je alles bij de hand waaronder meerdere supermarkten en een bakker.

 

 

 

Het was zo dichtbij de camping dat wij de auto niet hoefden te pakken. Na elke dag heerlijk  te hebben gewandeld, en verdere plaatsen met de auto bezocht te hebben.  Kwam het einde van de vakantie in zicht, en moesten wij de tent voor de caravan weer afbreken. Zo kwam er aan al het mooie weer een eind, en reisden wij weer naar Nederland af. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en heerlijk genoten. En wij gaan zeer zeker weer eens terug naar deze camping. Deze camping is voor andere mensen een echte aanrader.

 

Camping Grassi bedankt.

 

Groetjes Judith en Kees van der Velde uit hoogeveen.