Camping De Heldense Bossen

 

 

Camping  De Heldense Bossen, aan de rand van het dorp Helden is gelegen in de bossen. Deze prachtige camping is voorzien van alles wat een kampeerder zich wenst. Bij de receptie wordt u opgevangen door een enthousiast team, dat u zeer vriendelijk te woord staat. U krijgt een blad “Het Bosblad” genaamd waar een welkomstwoord in staat en waar het team van de camping u wegwijs maakt met de camping en verschillende uitstapjes.

De gezinscamping heeft vele voorzieningen zoals: subtropisch overdekt recreatiebad met grote glijbaan, whirlpool en stroomversnelling, verwarmde openluchtzwembaden met speel en ligweide. Modern sanitair, babywasruimte, gehandicaptenvoorzieningen, wasautomaat en droogautomaat. Grote speeltuin en speciale speelhoeken. Een dierenpark en een kinderboerderij.

 

 

 

 

Tijdens het hoogseizoen, in de schoolvakanties en in de weekenden in mei en juni, worden voor alle leeftijden diverse activiteiten binnen en buiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een dropping, familie-speurtocht, heldentjes en heldenkids, etc. Buiten de schoolvakanties is het er prima vertoeven voor de 50+ die er dan alle rust vindt. Honden zijn toegestaan, mits dat ze zijn aangelijnd en buiten de camping worden uitgelaten. De bezitters behoren de uitwerpselen van de dieren zelf op te ruimen, ook buiten de camping. Bij de receptie zijn speciale “I love my Dog” tegen een vergoeding te verkrijgen.

Tevens is er de mogelijkheid om een uiterst confortabele verhuurcaravan, een kampeerbungalow of een houten bosgalow te huren.

 

 

Ook  is er een voortreffelijk restaurant aanwezig waar men heerlijk kan eten voor hele aardige prijzen. Er is een bediening die erg warm en vriendelijk mag worden genoemd. Ze komen u graag helpen met het kiezen van een heerlijk menu als u er zelf niet uitkomt. Bovendien heeft het restaurant een leuk dakterras waar men een mooi overzicht over de camping heeft. Op de camping is ook een grote Spar campingwinkel, waar in principe alles te koop is, van vleeswaren, brood en chips, enz.

 

Wilt u de website van de camping bekijken kunt u HIER   klikken.
Wilt u het filmpje zien van de camping De Heldense Bossen KLIK  dan hier.
Deze camping is geschikt voor dialyse voor informatie KLIK    hier.
Verslag van de Fam. Wienk in 2014 lezen?  KLIK  hier.

Een week kamperen winnen op deze zeer kindvriendelijke camping?  klik  hier.