Vakantie op de Heldense bossen

 

 

 

 

Enige tijd geleden hebben wij via een prijsvraag bij caravanclub Nederland een campeervakantie gewonnen op camping de Heldense bossen.

Bij reserveren bleek het om een geheel verzorgde week te gaan,  iclusief de hond en zelfs de voorkeursboeking. Helemaal geweldig!

Een aantal dagen voor de vakantie kregen we alvast de slagboompas thuisgestuurd zodat we niet eerst in hoefden te checken en op de dag zelf hebben we gebeld of we iets eerder mochten komen daar we al volledig gepakt waren en ook dit was geen enkel probleem.

Bij aankomst stond er een portier bij de slagboom die ons hielp om de slagboom te openen zodat we niet uit hoefden te stappen en konde we ons gaan installeren.

De Heldense bossen is een natuurrijke camping midden tussen de bomen, heel schoon en ondanks de drukte een heel rustige camping.

Ter plaatse is een animatieteam aanwezig voor kinderen en er wordt van alles georganiseerd voor elke leeftijd. Ook wordt er ’s avonds nog wel eens iets voor volwassenen gedaan, dit keer was er een bingo georganiseerd.

Bij de receptie wordt je hartelijk te woord gestaan en men neemt alle tijd voor je, er is ook van alles te verkrijgen zoals bv wandelroutes.

De staanplaatsen zijn ruim en erg mooi gelegen.

Het is een grote camping met merendeels jaar- en seizoensplaatsen maar nog genoeg “gewone” plaatsen over.

Het sanitair is netjes en schoon en ook voldoende aanwezig. Mocht men net bezig zijn met een schoonmaak dan is er altijd een nabijgelegen ander gebouw ter beschikking.

Net buiten het park is een zwembad waar je als campeerder gebruik van kan maken dmv een zwempas, dit is tevens je pas om te tonen aan de portier als je weer terugkomt op de camping.

Het is een leuk zwembad, niet te groot met een glijbaan en whirlpool, ook is er een buitenbad voor als het lekker weer is.

Op het park zelf is een supermarkt waar je de nodige dingen kunt kopen en in het nabijgelegen dorpje Helden is een klein winkelcentum.

In de omgeving is het prachtig wandelen en meerdere wandelroutes zijn verkrijgbaar in het vvv te Helden.

Wij hebben oa erg genoten van de asperges, verkrijgbaar bij een lokale aspergeteler en wie zegt nou nee tegen €1.50 per kilo!

 

                                  
                                  

 

Al met al hebben wij enorm genoten, ondanks dat het weer niet helemaal meezat maar er was genoeg voor de kinderen te doen en als de kinderen het naar hun zin hebben is het voor ons al geslaagd. 

Dank je wel voor een geweldige vakantie.

Groeten van fam. Beekmans