Elite Camp Birkhede

Wij  heten u en uw familie van harte WELKOM in het merenhoogland van Denemarken, waar Elite Camp Birkhede als een parel aan de oever van de Knudsø ligt, op slechts een paar kilometer afstand van Himmelbjerget. De camping is hoog gelegen in een uniek natuurgebied omgeven door bos en hei, waar heel veel vogels leven. U kunt in een tent of in een caravan verblijven – of misschien wilt u uw vakantie in een van onze prachtige vakantiehuisjes doorbrengen. Wij bieden u ook gezellige appartementen, op slechts 75 meter afstand van de oever van het meer. Er bestaan dus allerlei mogelijkheden om op Elite Camp Birkhede te overnachten. We bieden u verder de mogelijkheid aan om gratis van het openluchtzwembad te genieten. Het zwembad heeft een waterglijbaan met een lengte van 33 meter die tot in een van de twee verwarmde zwembaden uitkomt.

 In onze nieuw aangelegde speeltuin is er een waaier aan mogelijkheden voor verschillende activiteiten de hele dag door. Net zoals het nieuw aangelegde kunstgrasveld waar alle mogelijke balspelen gespeeld kunen worden. Wat dacht u van een pétanque-spel op de eveneens nieuw aangelgde pétanquebaan?

Elite Camp Birkhede heeft een eigen jachthaven met 60 bootplaatsen, waar u het gebied vanaf het meer kunt verkennen. Roeiboten en kano’s kunt u bij ons huren. Ook met uw eigen boot bent u welkom. U kunt vanuit onze jachthaven rechtstreeks naar Ry, Himmelbjerget of eventueel helemaal tot Silkeborg varen. Er zijn talrijke mogelijkheden. U kunt ter plaatse vanaf de oever van het meer vissen, of u kunt vroeg in de ochtend het water op gaan om van de fantastische ochtendsfeer te genieten en met een beetje geluk een paar vissen te vangen.

Elite Camp Birkhede is het ideale vertrekpunt voor ritten te paard en fietstochten in de omgeving. Uiteraard kunt u bij ons fietsen huren. Het terrein is heuvelachtig en u bevindt zich nooit ver van de meren  die het landschap kenmerken.

Het Deense merenhoogland biedt u een overvloed aan diverse activiteiten op het vlak van zowel natuur als op het vlak van kunst en cultuur. Rust en stilte vindt u ook op Elite Camp Birkhede, zodat u en uw gezin tijdens de vakantie iedere dag van onvergetelijke belevenissen kunnen nagenieten

Elite Camp Birkhede

Tina, Conny og Niels Jørgen Dideriksen
Lyngvej 14

DK-8680 Ry
E-mail:   info@birkhede.dk
Homepage:  www.birkhede.dk
Tlf.: (+45) 86 89 13 55
Fax: (+45) 86 89 03 13
Giro: 5 32 03 48  ( netbankoverførsel brug korttype 01 )
Jyske Bank, Skanderborgvej 5, 8680 Ry, reg: 7241, konto: 4900497
SWIFT / BIC: JYBADKKK        IBAN: DK 0572410004900497
Nederland: ING Bank N. V. 67 41 95 418 Deutschland:Jyske Bank Filiale Hamburg, BLZ 20020500, konto nr. 0974939301
 

 

Wilt u een heerlijke week in Denemarken winnen met uw eigen kampeermiddel.  KLIK hier en los de prijsvraag op.