Løgballe Camping

 

 

  

Tijd om te kamperen  –   zoek ons op in Denemarken

 

Hartelijk welkom op Løgballe Camping


Løgballe Camping is een kleine, mooie en gezellige familie camping, gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Denemarken.

 

We hopen dat u een aantal heerlijke dagen doorbrengt op onze camping, of u nu op zoek bent naar rust en stilte in de natuur, of je bent meer avontuurlijk aangelegd, bij ons kun je allebei terecht.

Wij zullen ons uiterste best doen om je een geslaagde vakantie te bezorgen.

 

 

 

Stuur ons een mail en we zullen u zo snel mogelijk antwoord geven.

 

 

 

 

 

 

 

           

             

 

 

 

 

 

 

 

Excursies:Excursies voor de hele familie. In het gebied rond de camping is er volop gelegenheid voor excursies. Er is amusement te vinden en wildparken, musea en een prachtige omgeving om te genieten en te verkennen. De camping ligt centraal voor dagtochten.

Vlak in de buurt liggen de stadjes Juelsminde, Horsens en Vejle. Andere suggesties: Legoland Sla de rij over en koop je ticket bij ons,Løveparken, Playland, Glud Museum. Of mischien een boottochtje naar het eilandje Hjarnø of Endelave.

 

 

 

 

                  De staan plaatsen 

  • Voor u, die  met de caravan komt: Løgballe Camping is een rustige en familie vriendelijke camping, gelegen in een prachtige omgeving van velden en bossen
  • Wij hebben ruime plaatsen, ten minste 100 m2, en we hebben zowel open zonnige plekken als plekken met schaduw.
  • Voor u, die met de tent komt:

Uiteraard bent u altijd welkom om te kamperen naast caravans en campers, maar onze speciale autovrije tent-veld is ook een optie. Exclusief voor “tent kampeerders”.
Alle tent-plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Bovendien kunt u genieten van uw kampvuur: Marshmallows en worsten zijn te koop in de kiosk!

Voor de kinderen:

Ook voor de kinderen een fijne vakantie.  De speeltuin is centraal gelegen voor iedereen. Het ligt naast het terras, de receptie en de goed gevulde kiosk. De speeltuin heeft o.a. een  trampoline, schommels, een reuze glijbaan, een wip en de zeer populaire mooncars.

 

 

              

              

 

 

 

 

 

 

 

             

            

 

 

 

 

 

 

Sanitair gebouwen:

De goed onderhouden sanitairgebouwen met goede douche- en toiletfaciliteiten voor kinderen en volwassenen. Alle doucheruimtes zijn ingericht om apart af te sluiten. Er zijn drie grote familie ruimtes, een babyruimte en een invalidentoilet.

In verbinding met de servicegebouwen is er ook een goede keukenfaciliteit ingericht met oven en magnetron en in de directe nabijheid is er ook een goede afwasruimte.

Centraal gelegen bij de servicegebouwen is er een waserrette met een industriewasmachine en droger.

Wilt u als lid een fijne vakantie van een week gratis kamperen winnen?   KLIK  hier en vul de prijsvraag in.

 

Logballe camping

Anker Olsen
Løgballevej 12
DK-7140 Stouby
Tlf. +45 75691200 Mobil + 45 2363 8518
E-mail:
  camping@logballe.dk
Website:  www.logballe.dk