Camping:
 
De camping bevindt zich in het Zuidwesten van Hongarije in het oostelijke Mecsek gebergte op ongeveer 1480 km van Utrecht, en op 35 km van de stad Pécs in de provincie Baranya. De plaats waar de camping is gelegen biedt voor iedereen mogelijkheden om een onvergetelijke tijd te hebben.

 

Tegen betaalbare campingtarieven, ook de kosten van levensonderhoud , boodschappen en uitgaan zullen u aangenaam verrassen.Tegen betaalbare campingtarieven, ook de kosten van levensonderhoud , boodschappen en uitgaan zullen u aangenaam verrassen.

 Omgeving:
Magyaregregy ligt in een dal in het prachtige groene Mecsek gebergte. Door buitenlanders nog nauwelijks ontdekt. Magyaregregy is een charmant dorpje met ca 1000 inwoners, met één van de mooiste liggingen in het Mecsek gebergte. Vanuit Magyaregregy zijn Pécs, de meren van Orfü en de thermaalbadencomplexen van Gunaras en Komló-Sikonda uitstekend bereikbaar. Magyagregy heeft een zwembad, dat ligt op een steenworp afstand, recht tegenover de camping. In Szaszvar (ca 6 km) is ook een zwembad.

    

     


 

 

 

    Op 30 km ligt de historische studentenstad Pécs. Pécs is een charmante stad met diverse bezienswaardigheden uit de Romeinse en Turkse tijd, waar men ook gezellig kan winkelen en uitgaan of een museum bezoeken. De oude binnenstad van Pécs heeft een mediterrane sfeer, met talrijke terrasjes en leuke winkeltjes. Een bezoek aan het moderne winkelcentrum Arcád mag niet worden overgeslagen. Iedere zondagochtend is er een grote vlooienmarkt.
In de directe omgeving bevindt zich een manege en er zijn wandel en fietsroutes direct aan de camping. Op een paar kilometer liggen diverse vismeertjes.

 

                          

                          

In 2012 zijn we geopend van 30 april t/m 30 september. Tegenwoordig is er een restaurant deze ligt direct tegenover de camping. Het zwembad tegenover de camping is gratis toegankelijk voor de campinggasten.

 

Op loopafstand ligt de “Máré Vára” een overblijfsel van een oude burcht, waar de camping zijn naam aan te danken heeft. De kuuroorden Harkány, Dombóvár-Gunara’s en dichterbij Síkonda. Het sculpturenpark in Villány, de burchten van Magyaregregy, Pécsvárad, Siklós en Szigetvár.
De oude moskeeën in Palkonya, Szitgetvár en Siklós.
De openluchtmusea Szenna en Sellye en het bedevaarts- oord Mária-Kút.

 

 

Door het Duna-Dráva Nationale Park rijdt een toeristentreintje.
Vanuit Magyaregregy kan men talloze uitstapjes maken, zoals naar Abaliget met druipsteengrotten en een vleermuismus. 

 

 

                            

                        

 

 

Een heerlijke week vakantie winnen op deze mooie camping in Hongarije? Dat kan door  HIER   te klikken. 

 

Camping MáréVára

Vávölgyi út 2
7332 Magyaregregy

gps: 46°14’1″ N       018°18’30” E

(klik hier voor een routebeschrijving)
Voor meer informatie:info@camping-marevara.com
website
tel/fax: 0036 72420126
GSM: 0036 304943587 / 0031 640197862