Texelcamping Kogerstrand

Kogerstrand  is één van de 4 campings van de Stichting Texelcampings op het mooie eiland Texel boven Den Helder. Waar de rust nog rust is en waar je strandwandelingen kunt maken. Waar de kinderen nog kunnen spelen op het strand. Vanaf de camping is er een wandelpad naar het Nationaal Park Duinen van Texel. Texelcamping Kogerstrand maakt daar ook deel van uit. Badplaats de Koog is het meest dichtbij zijnde dorp met alle faciliteiten die men zich kan wensen. Voor wie eens helemaal iets anders wil is de Kogerstrand een ideale gezinscamping.

Vanaf  Den Helder kunt u met de boot naar Texel en vandaar uit voert een goed wegennet u naar de camping. Zo snel u op het eiland bent ervaart u de volmaakte rust van het toch wel druk bezochte eiland Texel. U kunt midden tussen de duinen kamperen, waar de duinkonijnen u komen begroeten. Lekker dichtbij het strand kan men de zee horen ruisen. Een heerlijk gevoel van rust en ontspanning.

Op de camping zijn zeer goede sanitaire voorzieningen, zoals douches, WC’s en wasgelegenheid. Ook een goed restaurant waar men heerlijk kan eten of een drankje op het terras nuttigen is aanwezig. Ook is er een snackbar aanwezig waar men ’s avond bv. een heerlijke snack kan halen voor bij de caravan, camper, tent of vouwwagen.

In de zomermaanden is er een recreatieteam aanwezig. Internet behoort tot de mogelijkheden en ook het laten doorsturen van uw post naar de Kogerstrand is een mogelijkheid.

 

                                                                                       

Naast Kogerstrand beheert de Stichting Texelcamping nog 3 campings, allen gelegen in of aan de rand van het nationaalpark duinen van
Texel.

De Shelter en Om de Noord zijn gezellige familiecampings voorzien van alle gemakken zoals; Sanitaire voorziening van zeer goede kwaliteit,
vaatwasmachine in de toiletgebouwen en natuurlijk behoort ook WIFI tot de
mogelijkheden. U kampeert op plaatsen van 100 m2 die voorzien zijn van water, 16 A stroom en kabeltv aansluiting. Daarnaast kunt u kiezen voor comfort plus plaatsen waar u kunt genieten van uw privé sanitair.

Onze campings De Shelter en Om de Noord vind u op loopafstand van het centrum van het gezellige de Koog.

Loodsmansduin, een heerlijke rustige camping die het afgelopen jaar geheel is gemoderniseerd. Naast toeristische plaatsen bieden wij
u de mogelijkheid om met een toercaravan gebruik te maken van een seizoens-, voorseizoens- en naseizoensplaats gebruik te maken. Ook voor Campers hebben wij speciale voorzieningen ingericht.

Ook Loodsmansduin is gelegen in het Nationaal park Duinen van Texel. De voorzieningen zijn gemoderniseerd en  ook hier kunt u gebruik maken van ons draadloos netwerk,tegen een kleine vergoeding.

Mocht u nu eens zonder uw eigen caravan of camper op pad willen dan biedt Texelcamping Loodsmansduin u de mogelijkheid te verblijven in
een prachtig Chalet. Deze verhuuraccomodatie is voorzien van alle gemakken zonder daarbij het campinggevoel uit het oog te verliezen.

Kortom de Stichting Texelcamping biedt voor ieder wat wils tijdens een heerlijk verblijf op ons prachtige eiland Texel.

Speciale  aanbiedingen zijn er volop, die men kan vinden op de website van de Stichting Texelcampings. Door HIER te klikken komt u op de site van de camping.

Huren van een trekkershut of compleet ingerichte tent behoort ook tot de mogelijkheden.

Al met al een camping waar een ieder graag wil kamperen en hun vakantie tot een absolute topper kan worden.

 

Deze Camping is geschikt voor nierpatienten. Voor meer informatie Klik hier.
Hier staat het verhaal van de Fam. Schol een heerlijke week Texel. Klik hier.

Het verslag van de Fam. Wuite lezen van 2013?   KLIK  hier.
Verslag van de fam. Nijenhuis lezen?  KLIK  hier.

 

Een week kamperen of een midweek in een prachtig verhuur chalet op loodsmansduin winnen? dan kunt u  hier  klikken.