Camp Robeko Skradin 

Camping is bij een boerderij met druiven, de eigenaars zijn zeer vriendelijk en spreken Duits.

 Welkom op camp Robeko

“Robeko” is een landelijke en agrarische begroting, waarop er ook een camping is. De boerderij is gelegen in de regio van Skradin, in de provincie Šibenik-Knin County, 3 km van de afslag nummer 20 op de snelweg A1 (Zagreb-Split-Dubrovnik). U kunt ons bezoeken op uw doorreis in het zuiden van Dalmatië of
naar Medjugorje.
De camping is voorzien van elektriciteit, toilet, douche, Wasserij, BBQ, eetzaal en speelplaats. Op onze boerderij, kunt u lokale biologische producten zoals wijn, schnaps, ham, olijfolie en groenten. Op de werf is er een grote zomer van 150m 2 paviljoen, waar we eten en drinken (lunch en diner) voor maximaal 50 personen serveren
.

 

DANK U VOOR UW BEZOEK!

“Robeko” zal u bekoren met zijn rust en stilte, het prachtige landschap en de landelijke idylle

De camping is voorzien van elektriciteit, toilet, douche, Wasserij, BBQ, eetzaal en speelplaats. Op onze
boerderij, kunt u lokale biologische producten zoals wijn, schnaps, ham, olijfolie en groenten kopen.

Op de werf is er een grote zomer-paviljoen van 150m2, waar we eten en drinken (lunch en diner) voor maximaal 50 personen kunnen serveren. We hebben een wijnkelder waar wij eten en drinken voor maximaal 15 personen hebben in de winter. We bieden deze service alleen op afspraak. Wij zijn het hele jaar door open.
We leven hier ook als de eigenaar van de landbouwbegroting van “Robeko”, en daarom zijn wij een veilige plaats voor uw caravan, boot en andere apparatuur, u kunt tot de volgende komst in de opslag hier stallen.
We zijn bijzonder trots op dat onze boerderij, land, het huis van onze familie, een grote wijngaard, boomgaard, moestuin, en het Park benoemd tot het kamp, tot de groene zone en onder nauw toezicht van het ministerie van landbouw van de Republiek Kroatië is 21000 m2 staat.


Ons motto is “Leven IN harmonie met de natuur”.​​​​​​​

Wij hopen dat u onze boerderij komt bezoeken, en we ervan overtuigd zijn dat u het aan uw vrienden aanbeveelt.​​​​​​​

“Robeko”

Piramatovci. Bilostanovi 
22222 Skradin, Croatia
+385 (0)98 746 805; 
+385 (0)98 714 416;
+385 (0)22 769 314

E: camp.robeko@gmail.com
W: 
http://www.camping-robeko.com/home-1/

GPS: N 43°53’30.7” E 15°49’23.5”.