Camping du Rivage ligt aan de de Sûre tussen de mooie plaatsen Diekirch en Echternach. Het gebied is met name bekend om het schitterende Mullertal. Een centrale plek midden in het Groothertogdom Luxemburg, direct aan de grens met Duitsland.
Geniet van een paar dagen, een week of langer in Wallendorf Pont (Mullertal). Een ideale plaats om actief bezig te zijn. In de omgeving bestaat de mogelijkheid tot het maken van talrijke (bos)wandelingen, kanovaren, mountainbiken, fietsen, klimmen, nordicwalking of survival. Of gewoon een dagje lekker luieren voor de tent of caravan. Onze camping is een gezellige knusse familiecamping. De plaatsen zijn zeer ruim. Ook bieden wij mooie, ruime plaatsen direct aan de rivier de Sûre, in de rivier kunt u zwemmen, poedelen, kanoën en vissen. De camping ligt in een mooie omgeving waar u heerlijke lange of korte wandel- en fietstochten kunt maken. Een kanotocht is ook mogelijk, u start direct vanaf de camping

 

 

 

 

 

Een modern en gratis sanitair (2009) dragen bij aan een comfortabel verblijf.

Het sanitair wordt het hele seizoen goed schoongehouden. Er zijn wasgelegenheden met douches met gratis warm en koud water, toiletten, afwasmogelijkheden en een stortplaats voor chemische toiletten. Voor uw was staat er een wasmachine en een droogtrommel (tegen betaling).

In onze vernieuwde kantine kunt u, tegen vriendelijke prijzen, gezellig een kopje koffie, thee of een koel drankje drinken. Bovendien zijn er ook snacks en ijs verkrijgbaar en kunt u er dagelijks vers brood bestellen.

 

Als één van de weinige campings in de omgeving, hebben wij nog een écht ouderwets, apart gelegen groepsterrein, uitsluitend voor tenten. Vanaf 2012 is hier ook stroom verkrijgbaar. In overleg met de beheerder mag op dit veld een kampvuur gemaakt worden. Hout is tegen betaling verkrijgbaar.

Voor meer info kijk onder clubs en verenigingen.

 

Wilt u een week vakantie winnen op deze avonturencamping?  KLIK  hier en vul de prijsvraag in.

 

Camping du Rivage

Echternacherstroos 7
L 9392 Wallendorf Pont
Luxemburg
00352 836516
www.camp-kayaks-durivage.de
GPS: N 49° 52 25 E 6° 17 25

Website: KLIK hier
E-mail: KLIK hier.