In het midden van de schitterende Luxemburgse Ardennen bent u hartelijk welkom op  **** Camping Val d’Or **** .    (www.valdor.lu)  Op deze rustige familiecamping kunt u met uw eigen materiaal terecht op het kampeergedeelte. In het laagseizoen betalen de leden van de Caravan Club Nederland slechts € 98 voor een hele week! Dit is alleen als men via de club reserveert.

Onze gasten kunnen ook voor aantrekkelijke prijzen een huisje, stacaravan of trekkershut huren. Het is wellicht gezellig om samen met familie of vrienden te komen, welke niet in het bezit zijn van een eigen tent of caravan. Verder is het natuurlijk ook handig als u er even tussenuit wilt zijn om een ingerichte trekkershut te benutten.

Want Luxemburg is dichterbij dan u denkt. Vanuit Rotterdam of Utrecht is het ongeveer 300 kilometer en dus in 3 – 4 uur te bereiken. We begroeten dan ook verschillende gasten meerdere keren per jaar, waarbij elk jaargetijde zijn eigen charmes heeft.

Kom dat ook ontdekken en genieten. In Luxemburg bent u er dan echt er helemaal tussenuit!!!

Het noorden van Luxemburg is een regio waar u elke keer weer kunt genieten van de mooie natuur. Het landschap kent een grote verscheidenheid aan eikenbomen, naaldbomen, akkertjes, weilandjes, kleine dorpjes en dalen, doorsneden met kronkelende riviertjes. Deze afwisseling komt  u op weinig andere plaatsen tegen. U kunt er heerlijke wandelingen maken. Zowel door de bossen als over de hoogvlaktes van het middelhoge gebergte. Hier vindt u fraaie vergezichten. Er is dan een grote kans dat u niemand tegen komt.

Verder zijn er allerlei culturele bezienswaardigheden te bezoeken en u kunt genieten van de verschillende manifestaties waarbij de Luxemburgse gemoedelijkheid opvalt.

Op de uitgebreide website (www.valdor.lu) van de campingeigenaren Fred & Karin van Donk vindt u veel links om een leuke vakantie voor te bereiden.

We kijken uit naar uw bezoek. Hartelijk welkom!!!

 

Wilt u een heerlijke week op deze mooie camping in het prachtige Ardennen? KLIK  dan hier.

 

 

Camping Val d’Or

Fred & Karin van Donk
Um Gaertchen 2
L-9747 Enscherange
G.D.-Luxembourg

T 00 352 920691 (liever niet op zondag)
F 00 352 929725
E valdor@pt.lu

IBLC nr.: LU 15143849