In  het uiterste noorden van Luxemburg ligt Camping Woltzdal. De camping wordt geleid door de Nederlandse familie van Miltenburg. Zij staan borg voor gastvrijheid en zorgen er voor dat Uw vakantie zal slagen.

De camping heeft een gloednieuw toiletgebouw waar U alle moderne snufjes vindt.

Ook aan mensen met een lichamelijke beperking is gedacht, Voor hen is een speciale sanitairruimte ingericht die voldoet aan de strengste eisen.

De camping richt zich speciaal op gezinnen met jongere kinderen en alleenstaanden of paren zonder kinderen. Ook campers zijn hartelijk welkom.

De camping is het hele jaar open; het café-restaurant, waar U tegen een redelijke prijs met het hele gezin kunt eten, en de kampwinkel met dagelijks verse broodjes zijn open van 1 april tot 31 oktober In het hoogseizoen is er animatie voor jong en oud.

 

Het noorden van Luxemburg is een zeer dun bevolkt gebied. Dit deel van de Ardennen kenmerkt zich door veel bossen afgewisseld door akkers en weilanden en karakteristieke dorpjes. In dit middelgebergte zijn diepe dalen en daarin beekjes.

      

   De camping ligt net buiten het dorp Maulusmühle, een dorp met maar 12 huizen, in een beschut dal langs de rivier de Woltz. In het heldere ondiepe water kunnen kinderen naar hartenlust spelen.

Vanaf de camping wandelt U direct de uitgestrekte bossen in met talrijke gemarkeerde wandelroutes. Er worden ook geleide wandelingen verzorgd. Vlak bij de camping is een spoorweghalte van waaruit U heel Luxemburg op een gemakkelijke en goedkope manier kunt verkennen.

 

 

 

     

      

     

 

 

 

 

Heeft U geen eigen kampeermiddel? Op de camping staan naast een luxe appartement met whirlpool, chalets en stacaravans ook compleet ingerichte bungalowtenten en trekkershutten te huur. Voor de sportievelingen verhuurt men mountainbikes.

 

 

   

   

 

 

 

   

 

 

 

                                                                   

            

            Een week in Noord Luxemburg winnen op een camping in een bosrijke omgeving dan is deze camping

            Woltzdal idiaal. KLIK   hier voor de prijsvraag.

            Verslag van de fam. van de Ven KLIK  hier

      

          

Camping Woltzdal
Maison 12

L-9974 Maulusmühle

G-D de Luxembourg

Tel : 00352 998938

Fax : 00352 979739

E-mail :
info@woltzdal-camping.lu    
www.CampingWoltzdal.com