In  Nederland hebben we in iedere Provincie een camping die meedoet met de prijsvragen die staan op deze link. Ook uw camping kan hier bijstaan. Wilt u weten hoe? Stuur ons een mail en KLIK hier.

Voor campings die op de website reklame willen maken geldt een speciale prijs per jaar.

 

U gaat op Nederland staan en dan ziet u rechts de campings. Die kunt u allemaal afzonderlijk aanklikken en daarop kunt u ook de prijsvragen aanklikken en de websites van de campings.

 

Prijsvraag bulletin:

 

 

Er zijn nog een aantal Campings te verloten zoals u hier onder ziet. Dus kijk vooral op deze site en vergeet niet u aan te melden als lid, anders kan men niet meedoen met de prijsvraag. Lid worden is heel eenvoudig klik

HIER  en u word naar de inschrijfformulier gebracht. De kosten voor het lidmaatschap ik gratis daar dit een club is per internet en iedereen die kampeert kan lid worden. Alles word per email verstuurd en word het wel per post verstuurd dan moet u zelf de kosten dragen. Alle prijsvragen staan nu op de sites van de campings vandaar kunt u de prijsvragen aanklikken en invullen.  De prijsvragen  van dit jaar tellen ook voor dit jaar dus in het voor en naseisoen van het jaar waarin we leven. U dient dus als u een prijsvraag wint het in het jaar op te nemen waarin we leven.

 

Er komen prijsvragen binnen zonder naam of email, deze kunnen niet in behandeling worden genomen en worden gelijk verwijderd. Als u een prijsvraag invult kijk alles goed na voordat u het verzend. Want wij kunnen er  niks mee als u niet de juiste gegevens invult.

 

Wij wensen een ieder veel succes met het invullen met de prijsvragen en hopen dat u ook een prijs wint. Wilt u dat we de tegoedbon naar u toezenden dient u een postzegel te betalen. U kunt dit overmaken op rekening 401942406 Caravanclub Nederland tnv. J.C.Riemeijer.

 

Men  kan niet in discussie gaan omtrent de prijs.

 

De prijsvragen staan nu op de site van de campings waar men de links kan aanklikken.