Beleef avontuurlijk Groningen vanaf de Lentemaheerd

De Lentemaheerd  is een mooie plek om het avontuurlijke Groninger land op de fiets, wandelend, of met de auto te ontdekken. Het verrassend groene Groningen met de vele kleine plaatsen. Uitwaaien op de dijk, genieten van vergezichten over wad en land. Prachtige tuinen, borgen, kerken en musea. Naar het Duitse Waddeneiland Borkum. Gelegen nabij de fietsroutes LF10 en Rondje Groningen.

Ruim aangelegd kampeerveld. Moderne, verwarmde sanitaire voorzieningen en een overdekte vaatwasplaats.

 

 

 

Mooi ingerichte Pipowagen voor 2 of 3 personen, met een volledig ingerichte keuken en u maakt gebruik van het sanitair op de camping.

Veel toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, jeu de boules baan, trampoline, klimhuisje en skelters, koelkast, wasmachine en droger.

En wilt u kamperen met een familie die liever gebruik maakt van een kamer, dan hebben wij zeven ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer en TV, waarvan twee rolstoelvriendelijk zijn ingericht. Centrale keuken voor algemeen gebruik. Ook is de gehele accommodatie te huur voor groepen.

 

 

 

 

Wie wil nu geen heerlijke week in het mooie Groningen winnen en dan vooral op deze mooie boerderijcamping Lentemaheerd. U kunt het winnen door HIER   te klikken.

 

Lentemaheerd
Familie Oosting
Schapeweg 21
9982 BA Uithuizermeeden
Tel ; 0031 (0)595 415472
Fax; 0031 (0)595 415493
mailto:  info@lentemaheerd.nl
Website: www.lentemaheerd.nl