Recreatiecentrum Koningshof

De camping  voor het ideale kamperen. Op Recreatiecentrum Koningshof bent u van alle gemakken voorzien! Of u nu komt kamperen of een mobile home huurt: een schone en moderne accommodatie is vanzelfsprekend. Een wasserette hoort er natuurlijk ook bij. En een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Bovendien een Snackcafe De Herberg en Restaurant De Taveerne als u zelf eens niet wilt koken.

Een  verwarmd binnen- en buitenzwembad en wanneer u van vissen houdt, zult u zich zeker vermaken bij onze visvijver. Op de speelweide of de skatebaan kunnen de kinderen zich uitleven. Een tennisbaan waar u uw slagkracht kunt beoefenen ontbreekt niet.
Gratis draadloos internet(wifi).
De fraaie Noordzeestranden liggen op slechts 5 kilometer afstand. Zon- en zeeliefhebbers kunnen kiezen uit het strand en de boulevards van levendig Noordwijk, gezinsvriendelijk en authentiek Katwijk, dan wel bruisend Scheveningen.
De kleurige bloemenvelden, het puur Hollands landschap rond de Kagerplassen, het Groene Hart of gewoon een kort rondje Rijnsburg.
Museumstad Leiden, de oudste universiteitsstad van Nederland, is een meerdaags bezoek zeker waard. De beheerder en team staan voor u klaar.

 

Wilt  u de website van recreatiecentrum Koningshof bekijken,  KLIK  hier.
Graag een week op deze prachtige camping gratis winnen?   KLIK   dan hier.

Verslag van de Fam. Lagerveld lezen??  KLIK   hier. Verslag van de fam. Dekker lezen  KLIK hier.

 

 

 

 

 

 

Koningshof

Elsgeesterweg 8
2231 NW RIJNSBURG/HOLLAND

Tel. 071-4026051
Mail: info@koningshofholland.nl
Website: 
http://www.koningshofholland.com/nl/
Fax: 071-4021336