Camping, Valkenhof te Oost woud

Op zaterdag 4 Mei werden we hartelijk ontvangen door de Fam. Dubbeld.

Na eerst de rondleiding op de camping en een plaats te hebben uitgezocht konden we de caravan  plaatsen.

Na een halfuur, kwam Mevrouw met een map informatie over de streek en omgeving, meer dan voldoende.

We hebben enkele foto’s  van de camping gemaakt, en van de Stoomtram , die dagelijks langs komt van Hoorn naar Medemblik prachtig nostalgisch  gezicht . Je kunt in Twisk opstappen naar hoorn of Medemblik, een leuke ervaring.

Na 2 dagen, kwam de Boer informeren of alles naar wens was,en waar we naar toe geweest waren in de regio. ( Egboetswater natuurgebied),Medemblik en de Polders. Verder waren de Bloembollenvelden erg mooi,we waren op  de juiste tijd van het jaar. In Anna Palowna, waren diverse Bloem mozaïeken  uitgebeeld echt de moeite waard. Ook  de bedrijven en particulieren in de Polders deden mee. Een echte aanbeveling voor de tijd van het jaar, al die mooie kleuren.
In Den Helder langs de Marine havens, en Juliana dorp,  mooie duinen en strand, daarna door de polders weer terug naar de camping.

Het plaatsje Twisk is een echt oud dorpje beslist de moeite waard, veel bezienswaardigheden zoals, oude gebouwen, boerderijen, huizen.

Enkhuizen, een leuke stad, om te shoppen, en te eten, mooie havens enz.enz. De Provincie N.H. is echt de moeite waard, om er een vakantie door te brengen.

Vrijdag laatste dag van een week N.H. op Camping Valkenhof het was geweldig.

 

Zaterdag weer richting  Venray. Bedankt  fam. Dubbeld.

Caravanclub Nederland. Bedankt voor deze mooie week.

Groeten
van,  Jac en Helma Boom                                                                                   
Venray    11-05-2013