Camping Betuwe   is gelegen in de gemeente Nederbetuwe, net over de Rijnbrug bij Rhenen. Tussen de prachtige fruitbomen, waar de Betuwe bekend om staat, is het volop genieten in het landschap met volop variatie. Ruime kampeerplekken (ook aan het water) biedt volop comfort. Ook voor de verhuur hebben we enkele stacaravans en chalets.

 

 

 

 

 

 

 

 

De camping biedt alle faciliteiten voor de ideale vakantie. Kinderen krijgen veel aandacht in ons recreatieprogramma en zij kunnen lekker ravotten, zwemmen en spelen in de speeltuin. Er is van alles te beleven. Wilt u ontspannen gaan vissen? In de mooie meren op onze camping heeft u altijd beet.
Of lekker een balletje trappen op het pannaveld..

 

 

 

 

 

 

 

 

s Avonds is het heerlijk uitblazen bij de horecavoorzieningen op het terrein. U kunt bij Brasserie Uit terecht voor een gezellig avondje uit eten. Zin in een snelle hap? Op camping Betuwe kunt u terecht voor frites, snacks, ijs en pizza’s. Tevens vindt u op de camping een gezellige bar waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden. In de ochtenduren kunt u terecht in onze winkel, waar iedere
ochtend verse broodjes verkrijgbaar zijn.

 

 

 

 

Gedurende de vakantieperiodes zijn er tal van activiteiten die georganiseerd worden; braderie, feestavonden, live muziek etc. In de maanden juni en september kunt u juist bij ons terecht voor de rust en de ruimte en al het mooie wat de omgeving te bieden heeft.

Graag tot ziens op camping Betuwe

Camping Betuwe
Hoge Dijkseweg 40
4041 AW Kesteren
0488-481477

www.campingbetuwe.nl
info@campingbetuwe.nl