Kamperen is één zijn met de natuur 


Het is genieten van vrijheid. Op Comfortcamping De Bosgraaf zijn daar alle elementen van comfort aan toegevoegd. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen badkamer, direct op uw kampeerplaats. Op meer dan 100 plaatsen vindt u die privécabines. Ideaal voor kampeerders die prijs stellen op privacy en persoonlijke verzorging. Daarbij zijn alle plaatsen zeer royaal met erg veel ruimte rondom. Op geraffineerde wijze wordt de begroeiing in de hand gehouden zodat er volop keuze is in zon- en schaduwrijke plekken.
De Bosgraaf ligt er stralend bij in het schitterende coulisselandschap bij Beekbergen en Loenen, vlakbij het Apeldoorns-Dierens Kanaal. Het is een plek, daar aan de rand van de Veluwe, waar bos en heide in elkaar overgaan.

Op deze camping worden GÉÉN huisdieren toegelaten.

 

 

Goed doordacht

 

Op onze comfortcamping vindt u vrijwel alles dat uw verblijf tot een vakantiefeest maakt. En…. over alles is diep nagedacht. Kijk maar eens naar ons enorm grote
sport- en speelveldencomplex, boordevol veilige speelattributen. Het is rondom geheel afgesloten en de toegang is alleen mogelijk via de loopentree. Fietsen blijven voor het complex staan en u weet dus precies wie waar is. Vanaf het gezellige terras heeft u een mooi uitzicht op het verwarmde zwembad. Natuurlijk is er ook een apart kleuterbad voor de (piep)kleintjes. Voor de kleintjes zijn er heel wat leuke speeltoestellen, waar ze zeker veel pret mee zullen beleven. Er is bijvoorbeeld een glijbaantje, een te gekke pop die water spuit, een toren met twee waterbakken die je zelf kunt vullen en die dan als ze vol zijn vanzelf weer leeglopen. En zo is er nog veel meer.

 

 

 

 

 

 

 

Maar liefst vier sterren

 

De sterrenclassificatie heeft onder andere te maken met de voorzieningen die er zijn. Reken maar dat dat bij De Bosgraaf goed zit. Maar daarnaast hebben de sterren ook te maken met de kwaliteit. En ook dat zit bij de Bosgraaf helemaal goed. We zijn een op-en-top familierecreatiecentrum met spel- en ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin. Zo hebben tal van velden eigen speelmogelijkheden zodat u goed zicht heeft op de kleintjes.

 

 

 

 

Alles binnen handbereik

 

De ene keer gaat u zelf kokkerellen, de andere keer laat u liever voor u koken. Het kan allemaal. Onze supermarkt (7 dagen open in het seizoen) doet niet onder voor supermarkten die u thuis gewend bent. Er is zelfs een kleine slijterij bij. Uit eten is een feest in ons eetcafé (met een gezellige bar) waar de lekkerste gerechten worden geserveerd. Er is voor de tussendoortjes een snelle snackcounter. De Bosgraaf is de ideale verblijf- en uitvalbasis voor een natuurlijke, culturele of actieve vakantie. Voor u als gezin, voor u als actieve kampeerder en voor u als veeleisende senior.

 

 

 

 

Je raakt niet uitgekeken

 

Tja, hoelang moet je nu eigenlijk blijven op de Bosgraaf? En wat doe je als het weer wat minder is? Vervelen is er op de Bosgraaf niet bij. Veel gasten komen meer dan één keer per jaar omdat de natuur elke keer weer anders is. En als het weer is voor een trui of paraplu dan biedt ook de omgeving alles wat u zich wenst. Zullen we een opsomming geven? Daar gaat-ie-dan! De beroemde Veluwsche Stoomtrein, de Apenheul, het Koninklijk Paleis Het Loo, Bussloo (als ’t waait kun je er goed surfen), Burgers Zoo, Dessert Oceaan, het Openluchtmuseum, Dolfinarium Harderwijk, Zweefvliegcentrum Terlet, vliegveld Teuge, Posbank, Deelerwoud, Loenermark met schaapskooi, 9 holes golfbaan op 3 minuten afstand en zo is er nog veel meer.

Wilt u een heerlijke week vakantie winnen op deze schitterende camping in Gelderland?  KLIK  hier.
Verslag van de Fam. stegeman 2014 lezen?  KLIK hier

 

Comfortcamping De Bosgraaf
Kanaal Zuid 444, 7364 CB Lieren/Beekbergen
Telefoon: 055-505 1359 – Fax: 055 – 505 2682 –
E-mail: bosgraaf@ardoer.com
Website:http://www.ardoer.com/nl/camping/bosgraaf