Camping en recreatiepark De Boeshoek

 

Op vrijdag kwamen rond 13.30 aan en bij de receptie werden we aller hartelijkst ontvangen. En we krijgen een uitgebreide informatiemap en de sleutels die no-dig zijn voor het zwembad en toiletgebouw welke na 21.00 uur als die op slot gaat na de laatste schoon-maak. Alles was er keurig verzorgt en schoon. Na dat we de caravan op zijn plek hadden gezet moesten we nog naar dorp voor wat boodschappen

. Het dorp Vierhouten is een gezellig dorp met een ruim aanbod aan winkels. En de omgeving nodigt echt uit tot het maken van fietstochten. Wat wij ook zeker hebben gedaan . De dor-pen in de buurt zoals Garderen en Putten en ook Barneveld zijn ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Zo fiets men tusen de kippen en koeien en zo zit men midden in de bos-sen en heidevelden. Naast gewone koeien zagen ook wat aparte exemplaren.

 

Het recreatiepark en de camping liggen elk aan eigen kant van de weg . Aan de kant waar de camping ligt heeft men mooie sport en speelvelden een leuke speeltuin en kinderboerderij. En aan de andere kant van de weg is bij de receptie een winkeltje, helaas was het aanbod wat weinig maar ja het is ook naseizoen. Even verder op is er een leuk binnenzwembad en een uitgebreide kantine en restaurant, waar men ook prima kan eten of gewoon een ijsje of kopjekoffie kan krijgen.

Deze camping heeft te-vens een uitgebreide ver-huur mogelijkheid voor fietsen en elektro scoo-ters. Het is zeker de moei-te waard en we denken ook om te volgend jaar er naar terug te keren.

 Verslag van de Fam. Boekema.